Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

18. 11. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-nov-16

Madžarsko podjetje, specializirano za mednarodno in veleprodajno trgovino s  sladkorjem, slaščicami in pekovskimi izdelki opravlja komercialne dejavnosti za proizvajalce tovrstnih produktov iz Avstrije, Slovaške, Ukrajine, Romunije in Slovenije. Podjetje išče partnerje za dolgoročno sodelovanje v Sloveniji.

EEN-nov-17

Turški proizvajalec traktorskih in avtomobilskih rezervnih delov, tesnil, antivibracijskih gradnikov/elementov išče trgovske agente, zastopnike in distributerje.

EEN-nov-18

Podjetje iz severozahodne Poljske je proizvajalec unikatnih torb, torbic narejenih iz visoko kakovostnih materialov kot je usnje in z dodanimi kovinskimi elementi. Podjetje išče dobavitelje usnja v različnih barvah in teksturah, kot tudi kovinske elemente, ki se lahko uporabljajo v njihovem proizvodnem procesu. Podjetje se zanima za vzpostavitev dolgoročnega sodelovanja v obliki storitvenega sporazuma.

EEN-nov-19

Nemško MSP dejavno na področju proizvodnje, trženja in prodaje edinstvenih draperijskih izdelkov išče zanesljivega podizvajalca za sitotisk.

EEN-nov-20

Francosko podjetje specializirano za brezžično komunikacijo išče nove tehnologije, rešitve in proizvajalce brezžične opreme v Evropi za distribucijo njihovih izdelkov v Franciji.

EEN-nov-21

Špansko start-up podjetje, ki se ukvarja z razvojem prenosnih pripomočkov (wearables), osebnih odzivnikov za nujne primere in sledilnih naprav, išče partnerja z izkušnjami na področju tehnologije brizganje plastike in injiciranje za proizvodnjo potrošniške elektronike in/ali prenosnih pripomočkov. Podjetje ponuja podizvajalski sporazum.

EEN-nov-22

Francosko podjetje specializirano za področje sevanja in varstva pred sevanji na področju medicinskega slikanja išče dobavitelje tovrstne opreme (higienski in dezinfekcijski produkti, radiološka drobna oprema, zaščitna oprema, ipd.) za zastopanje na francoskem trgu.

EEN-okt-23

Britansko podjetje, specializirano za kolesarsko opremo in dodatke išče proizvajalce oblačil za kolesarje. Podjetje prodaja oblačila in dodatke na britanskem trgu. Išče se proizvajalec kolesarskih oblačil, ki bi britanskemu podjetju pomagal razviti novo oblačilo/dres za kolesarsko industrijo. Podjetje išče izkušenega proizvajalca visoko kakovostnih oblačil z referencami v kolesarstvu.

EEN-okt-24

Belgijsko podjetje, ki uvaja 3D posebne učinke v pomanjšane modele išče partnerja, ki bi lahko proizvajal električne kable/žice za napetosti med 3V in 5V. Podjetje ponuja proizvodni dogovor.

EEN-nov-25

Litovsko podjetje, ki deluje na področju razvoja in izdelave nevrodiagnostičnih medicinskih pripomočkov, išče proizvajalca za proizvodnjo neinvazivnega intrakranialnega merilnika v skladu z načrti podjetja in delovnega prototipa.

EEN-nov-26

Britansko podjetje je razvilo vrsto športnih oblačil ter opreme za krepitev zmogljivosti in okrevanje po poškodbah/boleznih. Podjetje išče proizvajalca športnih oblačil za proizvodnjo oblačil v večjih količinah.

EEN-nov-27

Špansko start-up podjetje, ki se ukvarja z razvojem prenosnih pripomočkov (wearables), osebnih odzivnikov za nujne primere in sledilnih naprav, išče partnerja z izkušnjami v proizvodnji elektronike in PCB (Printed Circuit Board). Podjetje išče sporazum o oddajanju del podizvajalcem.

EEN-nov-28

Poljsko podjetje, specializirano na področju varstva okolja, išče inovativne rešitve: tehnologije, stroje, opremo, raziskave in analize, povezane z varstvom okolja, ravnanja z odpadki, predvsem na področju kompostiranja v majhnem obsegu.

EEN-nov-29

Britansko podjetje je razvilo revolucionaren sistem za površinsko dezinfekcijo. Podjetje išče kemična proizvodna podjetja, ki imajo tehnologije in znanje za mešanje in pakiranje praškastih produktov. Izdelek mora biti pakiran v posameznih vrečkah, kjer se embalaža skupaj s praškom raztopi v topli vodi.

EEN-nov-30

Litovsko podjetje specializirano za proizvodnjo nagrobnih sveč išče dobavitelje različnih repromaterialov (parafin, stenj, stekleni kozarci, aluminij, keramične in steklene posode, embalaža) za izdelavo sveč.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj