Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

11. 11. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-nov-01

Nemško podjetje, specializirano za trgovino na debelo s spominki išče proizvodna podjetja. Proizvodna podjetje morajo ponuditi znanje in izkušnje pri tiskanju fotografij na izdelke s spominki v visoki kakovosti. Podjetje pričakuje dobro kakovost in visoko strokovnost.

EEN-nov-02

Turško podjetje, specializirano za izdelavo aluminijastih profilov in aluminijastih delov za solarne sisteme išče podizvajalce. Potencialni partner bo  izdeloval aluminijaste dele za solarne sisteme po zahtevah naročnika. Od partnerjev se pričakuje prilagodljivost, zanesljivost in izkušnje na sorodnem področju.

EEN-nov-03

Nemško podjetje, specializirano za razvoj, proizvodnjo in distribucijo komponent za avtomobilsko industrijo išče proizvajalce elastomernih izdelkov kot dobavitelje za elastomerne-, kovinske-elastomere in plastično-elastomerne dele. Še posebej se išče dobavitelj velikih gumijastih tesnil. Dobavitelj mora biti ISO 9001 certificiran in mora imeti izkušnje pri dobavi za avtomobilski sektor. TS 16949 certifikat je tudi dobrodošel.

EEN-nov-04

Britansko podjetje, ki nudi svetovalne storitve proizvajalcem gradbenih materialov in inženirskim ter arhitekturnim podjetjem ponuja svoje usluge za distribucijo izdelkov v Afriki. Podjetje išče partnerstva s proizvajalci kakovostnih mednarodno uveljavljenih blagovnih znamk gradbenih materialov. Proizvodi morajo ponuditi jasne prednosti pred izdelki tekmecev pri zagotavljanju konstrukcijskih rešitev do končnega uporabnika ali izvajalca.

EEN-nov-05

Poljsko podjetje je proizvajalec širokega spektra po meri izdelanih osvežilcev zraka in izdelkov za nevtralizacijo vonja. Podjetje išče ponudnika materiala-suhe snovi kot dišave, ki se uporablja v vrečkah osvežilcev zraka. Podjetje ponuja dolgoročno sodelovanje.

EEN-nov-06

Podjetje iz severne Nemčije išče proizvajalce robustnih plastičnih posod individualnih oblik za sestavljanje malih čistilnih naprav v Evropi. Iščejo se zanesljivi in izkušeni proizvajalci kot dobavitelji sestavnih delov za plastične rezervoarje. Vsa dela in izdelki morajo biti v skladu z evropskimi standardi.

EEN-nov-07

Britanska zaposlovalna agencija specializirana za zaposlovanje medicinskih sester iz EU v bolnišnicah Velike Britanije išče partnerske priložnosti z drugimi agencijami za zaposlovanje in nacionalnimi organi za registracijo medicinskih sester v Evropi za zmanjšanje njihove brezposelnosti v Evropi. Podjetje ponuja storitveni sporazum z zainteresiranimi podjetji (agencijami).

EEN-okt-08

Francosko podjetje specializirano za proizvodnjo opreme za bazene in vzdrževanje wellness centrov proizvaja predfilter za posnemalnike. Podjetje išče proizvajalce vrečk/»nogavic« izdelanih iz poliestra, da bi jih prilagodili svojim filtrom. Francosko podjetje želi vzpostaviti proizvodni dogovor s potencialnimi partnerji.

EEN-okt-09

Britansko podjetje za obnovo kuhinj išče "nestandardno" pohištvo in okovja visokih kakovosti za izboljšanje videza in funkcionalnosti obnovljenih kuhinj. Podjetje ponuja distribucijski sporazum ali zastopništvo.

EEN-nov-10

Poljsko podjetje, ki deluje v sektorju solarne energije išče dobavitelje vijakov za vijačenje plošč solarnih naprav. Podjetje ponuja proizvodni sporazum z industrijskimi partnerji iz Evrope.

EEN-nov-11

Majhno norveško podjetje specializirano za proizvodnjo izobraževalnih filmov išče dobavitelja majhnih kovinskih škatel, ki so primerne za skladiščenje hrane. Škatle s pokrovi ne smejo vsebovati aluminija. Morajo biti okroglih oblik in določenih barv in sicer v skladu s specifikacijami kot jih definira norveško podjetje. Podjetje ponuja proizvodni dogovor.

EEN-nov-12

Nemško podjetje je aktivno pri načrtovanju in proizvodnji posameznih napajalnih rešitev za integracijo v vozilih za profesionalno uporabo, kot so policijski avtomobili, reševalna vozila, gasilci, vzdrževalna vozila in mobilne okrepčevalnice. Podjetje išče dobavitelje visokokakovostnih komponent kot so inverterji, baterije, generatorji in gorivne celice. Podjetje ponuja oz. išče proizvodne sporazume.

EEN-nov-13

Madžarsko podjetje, ki se ukvarja z industrijsko embalažo in distribucijo plastičnih embalažnih materialov želi razširiti svoj portfelj izdelkov s papirnatimi embalažnimi materiali, zato išče proizvodne partnerje iz držav EU, da bi z njimi vzpostavilo poslovno sodelovanje.

EEN-nov-14

Britansko podjetje išče dobavitelje kakovostnih klasičnih oblačil za ženske in modnih dodatkov. Oblačila naj bodo po možnosti večje velikosti (Euro 44 in več). Prav tako iščejo tudi dodatke kot so čevlji, rokavice, šali in spodnje perilo. Podjetje želi z zainteresiranimi podjetji sklepati distribucijski ali agencijski sporazum.

EEN-nov-15

Majhno norveško podjetje, ki proizvaja moko iz posebne vrste žita se zanima za nabavo tehnološke opreme za avtomatsko pakiranje moke po 1 kg in 2 kg v papirnate vrečke. Oprema mora biti enostavna za vzdrževanje in preprosta za uporabo. Tehnologija mora biti odobrena za proizvodnjo hrane za človeško prehrano. Podjetje išče stik s proizvajalci tovrstne opreme in s prodajalci za testiranje in nakup.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj