Vabilo podjetjem za udeležbo na sejmu ECO LIFE 2010, Sanremo, Italija

Vabilo podjetjem za udeležbo na sejmu ECO LIFE 2010, Sanremo, Italija

15. 06. 2010

Datum: 22. - 25. julij 2010

Kraj: Sanremo, Italija

Organizator sejma ECO LIFE v Sanremu, Italija, ponuja za Predstavništvo slovenskega gospodarstva JAPTI v Milanu brezplačen razstavni prostor v skupni okvirni velikosti najmanj 20 m2. Omenjeni razstavni prostor je namenjen prestavitvi slovenskega gospodarstva in turizma. Sejem ECO LIFE v Sanremu, ki bo potekal od 22. do 25. julija 2010 je regionalni sejem v Liguriji s področja ekologije, obnovljivih virov energije ter trajnostnega razvoja. Sejem je namenjen predstavitvi dejavnosti in tehnologij s področja alternativnih virov energije, obnovljivih virov energije, energetske varčnosti, varstva okolja in ambienta, boioarhitekture, recikliranja ter trajnostnega razvoja in mobilnosti.

Vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga ima v okviru omenjenega sejma na voljo Predstavništvo slovenskega gospodarstva JAPTI v Milanu. V okviru brezplačne stojnice v velikosti najmanj 20 m2 imajo slovenska podjetja in institucije možnost predstavitve svojih izdelkov in storitev s promocijskimi gradivi. Vse stroške, ki so povezani z udeležbo na sejmu krijejo podjetja sama.

Dodatne informacije: Predstavništvo slovenskega gospodarstva JAPTI v Milanu, Kontaktna oseba: Rok Oppelt, Tel: 0039 022 940 59 10, E-mail: rok.oppelt@japti.it.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj