B2B srečanja in delovni zajtrk: Davčna ureditev 2015 v Belgiji in Sloveniji: novosti, razvoj ter njen vpliv na mala in srednje velika podjetja ter industrijo, Bruselj

B2B srečanja in delovni zajtrk: Davčna ureditev 2015 v Belgiji in Sloveniji: novosti, razvoj ter njen vpliv na mala in srednje velika podjetja ter industrijo, Bruselj

11. 11. 2014

Datum: 9. december 2014, ob 8.00 uri

Kraj: Evropski parlament, Bruselj

Klub Ambasadorjev Slovenije v Belgiji in bilateralna belgijsko-slovenska gospodarska zbornica vas vabita, da se udeležite B2B srečanj in delovnega zajtrka: »Davčna ureditev 2015 v Belgiji in Sloveniji: novosti, razvoj ter njen vpliv na mala in srednje velika podjetja ter industrijo«.

Delovni zajtrk bo potekal v Evropskem parlamentu v Bruslju v torek, 9. decembra 2014, s pričetkom ob 8.00 uri in bo trajal uro in pol. Po delovnem zajtrku za udeležena podjetja, v partnerstvu z Enterprise Europe Network Bruselj, organizirajo individualna poslovna srečanja (B2B) z belgijskimi potencialnimi partnerji na sedežu bruseljske gospodarske zbornice.

Program

Na dogodku bodo zbrana belgijska in slovenska podjetja, ki so na trgu že prisotna, ter tista, ki se zanimajo za nastop ali izvoz na belgijski oz. slovenski trg. To bo priložnost, da izmenjate stališča s podjetji, ki so že investirala ali že izvažajo v eno ali drugo državo ter hkrati izkoristite priložnost poslovnih pogovorov z novimi potencialnimi partnerji.

Prijave: Če ste za to priložnost zainteresirani, pošljite najkasneje do petka, 14. novembra 2014 profil vašega podjetja po elektronski pošti na naslov: info@ambassadorsclubslovenia.com.

Rok prijave za delovni zajtrk je 1. december 2014. Prijavite se tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj