Poslovno stičišče na 4. Slovenskem forumu inovacij

Poslovno stičišče na 4. Slovenskem forumu inovacij

27. 11. 2009

Vsi izjemni slovenski strokovnjaki z vseh področij poslovanja na enem mestu - in to BREZPLAČNO!

Vir in informacije: Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), http://www.japti.si/, 23.11.2009

Podjetniki, inovatorji ter vsi, ki se soočate s kakršnimi koli poslovnimi izzivi! Poslovno stičišče je edinstvena priložnost na Slovenskem forumu inovacij, kjer lahko povsem brezplačno sodelujete na več različnih, 30-minutnih svetovalnih srečanjih z enimi od najboljših slovenskih poslovnih svetovalcev.

Srečanja potekajo po načelu mentorstev »ena na ena«, strokovnjaki pa se bodo na srečanje z vami skrbno pripravili na podlagi predhodno oddanega opisa vašega problema ob prijavi. S poslovnim stičiščem ustvarjamo poseben prostor znanja, kjer boste ne enem mestu, v dveh dneh, hitro in enostavno našli odgovore na vsa vaša poslovna vprašanja.

Namen mentorskih srečanj je prispevati k hitrejšemu prodoru inovativnih idej na trg, k povečevanju njihove dodane vrednosti ter k reševanju problemov, ki nastajajo pri razvoju inovativnih idej in ustvarjanju podjetij.

V poslovnem stičišču sodeluje več kot 60 svetovalcev iz uspešnih slovenskih podjetij, ki svetujejo s področij pridobivanja nepovratnih in drugih finančnih sredstev, prototipiranja in dizajna, marketinga in prodaje, spletnega marketinga, financ, inovativnosti, razvoja in drugih podjetniških področij.

Poslovno stičišče je del 4. Slovenskega foruma inovacij, katerega organizator je JAPTI v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo. 4 SFI bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani 1. in 2. decembra 2009.

Več o poslovnem stičišču si lahko preberete na: www.foruminovacij.si/si/poslovno-sticisce.

Na poslovno stičišče se je potrebno obvezno prijaviti. S prijavo si izberete organizacijo, svetovalca in ure. Prijave so možne na: www.foruminovacij.si/si/poslovno-sticisce/prijava.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj