Brezplačna delavnica - »Crowdfunding - množično financiranje«, Škofja Loka

Brezplačna delavnica - »Crowdfunding - množično financiranje«, Škofja Loka

11. 11. 2014

Datum: 13. november 2014, ob 18.00 uri

Kraj: v prostorih coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka

Crowdfunding - množično financiranje v času gospodarske krize doživlja pravi razcvet. Gre za inovativen način zbiranja sredstev za omogočanje razvoja najrazličnejših projektov. Namesto, da sredstva za zagon projekta podjetnik pridobi tako, da najame kredit ali prepriča za vložek večjega investitorja, se sredstva zberejo tako, da se vnaprej določi želena vsota, ki omogoči izvedbo projekta, nato pa se denar zbira v obliki prednaročil končnih potrošnikov. Zbiranje sredstev se lahko izvaja v živo, najlažje pa prek crowdfunding platforme, kjer se lahko doseže globalni trg. V primeru, da se zbere želena količina sredstev gre projekt v izvedbo, sicer pa mora podjetnik idejo bodisi opustiti ali najti drugačen vir financiranja.

Če bi želeli o crowdfundingu izvedeti še več, se lahko udeležite brezplačne delavnice z naslovom: »Crowdfunding - množično financiranje«, ki bo potekala v četrtek, 13. novembra 2014, ob 18.00 uri v prostorih coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka.

Spoznali boste osnove crowdfundinga ter se seznanili z nekaterimi globalno najbolj odmevnimi crowdfunding platformami. Spregovorili bodo tudi o uspešnih domačih in tujih primerih ter se osredotočili na organizacijske in marketinške vidike priprave crowdfunding kampanje. Z vami bo Luka Piškorič, soustanovitelj in vodja iniciative Slovenia Coworking.

Dodatne informacije in prijave: Razvojna agencija Sora - Lokomotiva, Tel: (04) 50 60 223, e-naslov: lokomotiva.skofjaloka@gmail.com.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj