Večer z uspešnim podjetnikom - ga. ERIKA DROBNIČ (inovatorka), Koper

Večer z uspešnim podjetnikom - ga. ERIKA DROBNIČ (inovatorka), Koper

04. 11. 2014

Datum: 6. november 2014, ob 17.00 uri

Kraj: v predavalnici UIP v Kopru, Ferrarska 8 (objekt Ogrlica)

Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske vabi na brezplačni podjetniški dogodek - »Večer z uspešnim podjetnikom«. Gostja večera bo inovatorka gospa ERIKA DROBNIČ. Dogodek bo potekal v četrtek, 6. novembra 2014, ob 17.00 uri v predavalnici UIP v Kopru, Ferrarska 8 (objekt Ogrlica).

Erika Drobnič je tista ženska podjetnica in inovatorka, katere leseno večnamensko zibelko, je država Slovenija podarila angleškemu prestolonasledniku Williamu in vojvodinji Kate ob rojstvu njunega prvega otroka. Inovativnost njene zibelke je v tem, da se lahko z rastjo otroka zibelko razstavi v mizico, dva stolčka in košaro za igrače. Je inovatorka, ki je o svoji podjetniški poti začela razmišljati, ko je ostala brez službe. Svoj hobi je tako spremenila v svoj poklic. Njeno inoviranje ni ostalo samo pri večfunkcionalni zibelki, temveč se je razširilo na celotno otroško pohištvo. Za svoje inovacije je na številnih mednarodnih sejmih prejela najvišje nagrade in priznanja.

Kako se je lotila podjetništva in kako ji je uspelo? Kako preživeti kot inovatorka? Se lotiti trženja inovacije sami? Zakaj so pomembne nagrade in priznanja ter kako jih izkoristiti? Kje poiskati motivacijo za naprej ob neuspehih? Zakaj inovacije zaščititi?

Vse to in še veliko več boste izvedeli iz prve roke na dogodku, kjer boste imeli možnost stopiti v osebni stik z gostjo in dobili veliko priložnosti za mreženje.

Spoznajte njeno podjetniško pot in se iz njenih izkušenj nekaj naučite!

Predviden zaključek ob 18.30 uri.

Vstop prost!

Prijave: Zaradi omejenega števila mest vas prosijo, da se na dogodek prijavite preko spletne strani: www.uip.si (Prijava na dogodek) ali preko e-pošte: petra@uip.si ali po telefonu: (05) 611 79 52.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj