Poslovno sodelovanje - borza podjetij

Poslovno sodelovanje - borza podjetij

15. 06. 2010

 

Za podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite na kontaktnih naslovih navedenih spodaj.

 

EEN-jun-1

Nemška svetovalna družba specializirano za izboljšanje organizacijske strukture in poslovnih procesov, ponuja svoje storitve kot podizvajalec, išče trgovinske posredniške storitve in se prav tako zanima za vzajemno proizvodnjo.

EEN-jun-2

Svetovalno madžarsko podjetje z že dolgoletno tradicijo, specializirano za nakup, prodajo in najem nepremičnin, išče trgovske posredniške storitve, kot so vlagatelji, razvijalci, zastopniki.

EEN-jun-3

Madžarsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v 'outsourcingu' in prodaji nepremičnin ter širjenju podjetij, išče trgovske posrednike, kot npr. investitorji, razvijalci, zastopniki in možnosti skupnega podjetja. Podjetje se prav tako zanima za izmenjavo lastniških deležev in ponuja svoje storitve kot podizvajalec.

EEN-jun-4

Romunski proizvajalec ognjevarnih izdelkov, išče uvoznike, distributerje.

EEN-jun-5

Romunsko podjetje, ki proizvaja in prodaja široko paleto lesenih izdelkov, išče poslovne partnerje za prodajo svojih izdelkov na evropskih trgih in širše.

EEN-jun-6

Nemško podjetje je dobavitelj več vrst izdelkov za obdelavo industrijskih in komunalnih odpadnih voda in ostankov. Družba išče partnerje za distribucijo.

EEN-jun-7

Izkušeno madžarsko podjetje, specializirano v dobavi tiskanih kartonov, kot so zložljive škatle, kartice za oglaševanje, še posebej primerne za farmacevtsko industrijo, ponuja svoje proizvodne storitve za vzajemno proizvodnjo.

EEN-jun-8

Dansko podjetje specializirano za proizvodnjo flexo tiskarskih strojev, celovitih rešitev flexo tiskanja, išče agente.

EEN-jun-9

Lastnik romunskega turističnega hotela, ki se nahaja 100km od Bukarešte, išče trgovske posredniške storitve.

EEN-jun-10

Avstrijski investitor z izkušnjami s področja biotehnologije in zdravstvenega sektorja, išče start-up podjetje, ki potrebuje 'poslovnega angela' in/ali ponuja storitve na področju projektnega vodenja kot podizvajalec.

EEN-jun-11

Avstrijski proizvajalec vetrne energije išče distributerje za svoje izdelke in potencialne partnerje, ki se zanimajo za njihovo tehnologijo in želi prodati svoje izdelke ter je pripravljen na vzajemno proizvodno sodelovanje. Družbo še posebej zanima sodelovanje z upravljavci anten.

EEN-jun-12

Podjetje iz Velike Britanije, ki proizvaja okolju prijazne, bio razgradljive otroške kahlice in sklede za domače ljubljenčke iz rastlinskih vlaken, išče trgovske posrednike.

EEN-jun-13

Romunsko podjetje, ki zagotavlja namestitev raznovrstnih inštalacij na področju konstrukcij, je zainteresirano za podizvajalske pogodbe v evropskih projektih.

EEN-jun-14

Romunsko podjetje, ki je lastnik hotela v letovišču Neptun Olimp na obali Črnega morja, išče turistične agencije zainteresirane, da postanejo njihov zastopnik.

EEN-jun-15

Romunsko podjetje, ki delujejo na področju tiskanja se zanima za podizvajalske storitve.

EEN-jun-16

Romunski proizvajalec in trgovec varnostne opreme po meri naročnika, išče uvoznike, distributerje, komercialno sodelovanje.

EEN-jun-17

Romunsko podjetje, eno izmed najpomembnejših romunskih upravljavcev pristanišč za trdne kemične proizvode, išče komercialne partnerje, zastopnike, ponuja skladiščenje in logistične zmogljivosti.

EEN-jun-18

Romunski proizvajalec kuhinjskih in gospodinjskih predmetov iz plastike, išče trgovinske sporazume, uvoznike, distributerje.

EEN-jun-19

Romunski operater pristanišča Constanta Port je zainteresiran, da bi našli nove poslovne sporazume o sodelovanju, zastopnike, predstavnike in ponuja storitve prevoza ter logistično podporo.

EEN-jun-20

Romunsko mednarodno tovorno podjetje je zainteresirano za podizvajalsko sodelovanje ter ponuja svoje logistične storitve v romunskih pristaniščih.

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Višnja Živkovič Vulić

Tel: 01 / 589 83 62

E-mail: visnja.vulic@gzs.si 

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Alenka Prelec

Tel: 01 / 583 08 37

E-mail: een@ozs.si in alenka.prelec@ozs.si 

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Špela Seljak

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: spela.seljak@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj