Start up vikend: »Več kot hrana!«, Ljubljana

Start up vikend: »Več kot hrana!«, Ljubljana

04. 11. 2014

Datum: od 7. do 9. novembra 2014

Kraj: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, Rožna dolina, Jamnikarjeva ul. 101, Ljubljana

Tridnevni podjetniški dogodek na temo prehranskih izdelkov, živilske in rastlinske biotehnologije in agronomije na Biotehniški fakulteti, UL, na oddelku za živilstvo.

Startup vikend: »Več kot hrana!« je projekt, ki ga pripravlja Biostartup ekipa Študentskega sveta Biotehniške fakultete v sodelovanju z Regionalno razvojno agencijo Ljubljanske urbane regije.

Startup vikend: »Več kot hrana!« je tridnevni dogodek, ki traja od petka, 7. novembra 2014, od 16.00 ure dalje in konča v nedeljo 9. novembra zvečer.

V petek se udeleženci zberejo in predstavijo svoje poslovne ideje. Izmed vseh idej se izberejo najboljše, nato se ob pomoči strokovno usposobljenih mentorjev, oblikujejo ekipe, ki imajo več članov z različnimi znanji, ki bodo skušale izpeljati izbrane ideje. Ekipe imajo na voljo cel vikend, da iz osnovne zamisli pripravijo dodelano idejo, ki jo v nedeljo popoldne predstavijo pred komisijo, sestavljeno iz strokovnjakov s področja.

Gre za dogodek, na katerem želijo povezati študente različnih fakultet, ki bi tvorili multidisciplinarne podjetniške ekipe in bi bili s pomočjo mentorjev sposobni ustvariti podjetje ter ga ob ustrezni finančni pomoči tudi voditi.

S projektom želijo spodbuditi mlade k delovanju na področju podjetništva in jih povezati s potencialnimi investitorji.

Prijavijo se lahko  študentje, dijaki in vsi ostali, ki si želijo podjetniške izkušnje.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj