Startup vikend Nova Gorica

Startup vikend Nova Gorica

04. 11. 2014

Datum: od 28. do 30. novembra 2014

Kraj: Primorski tehnološki park, Startup Garaža

Verjetno ste že slišali za Startup vikend, ki ga vse pogosteje organizirajo v različnih slovenskih mestih. Primorski tehnološki park odpira prijave za 3. Startup vikend Nova Gorica, ki se bo izvajal od 28. do 30. novembra 2014 v Startup Garaži - Primorski tehnološki park.

Izkušnjo s prvima dvema odlično izpeljanima vikendoma želijo deliti z vsemi, ki imate zanimive podjetniške ideje, a ne poznate načinov, kako jih razviti ter z vsemi, ki vas na kakršen koli način zanima podjetništvo, kreativnost, inovativnost ali zgolj novo pridobljeno znanje.

Gre za intenziven podjetniško-družaben vikend, na katerem boste udeleženci, razdeljeni v skupine po 5, tekmovali v ustvarjanju najboljšega poslovnega modela podjetja, ki ga boste lahko preverili tudi na trgu. Pri tem vam bodo pomagali uspešni podjetniki in start-up mentorji, ki vam bodo podali znanje najsodobnejših metodologij vitkega in agilnega podjetništva (lean metodologije), nastalih znotraj najuglednejših univerz iz Silicijeve doline, ZDA. Ob zaključku dogodka bo vsaka skupina predstavila svoj poslovni model, med katerimi bo komisija izbrala prve tri zmagovalce in jih tudi nagradila. Vsi udeleženci prejmete potrdilo o udeležbi.

Poskrbljeno bo za družabno vzdušje, obroke hrane in pijačo!

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Prijave so odprte do 21. novembra 2014. Da bo delo na vikendu kakovostno in čim bolj osebno, je število mest omejeno (30). Podjetniška ideja ni pogoj za prijavo. Tisti, ki se boste prijavili brez nje, se boste pridružili skupini s podjetniško idejo in z vašim znanjem prispevali k njeni realizaciji. Prijavite se na e-naslov: startupvikend@primorski-tp.si. Prosijo vas, da poleg vašega imena in priimka, navedete tudi vašo telefonsko številko, smer študija oz. izobrazbo ter vaše kompetence (družboslovna, računalniška, grafična ali druga znanja). Tisti, ki že imate določeno podjetniško idejo, jo na kratko opišite.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj