9. Slovenski forum inovacij, Ljubljana

9. Slovenski forum inovacij, Ljubljana

28. 10. 2014

Datum: 12. in 13. november 2014

Kraj: Cankarjev dom, Ljubljana

SPIRIT Slovenija, javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo tudi letos organizira že deveto nacionalno prireditev 9. Slovenski forum inovacij, kjer bodo predstavljeni inovativni izdelki, storitve in poslovni modeli.

Na forumu se enkrat letno zbere inovativni potencial Slovenije, ki sprede nove poslovne mreže. Najboljše inovacije, ocenjene s strani nacionalne strokovne komisije, se predstavijo na razstavi inovacij. Pomemben del dogodka je poslovno in tehnološko stičišče, kjer omogočamo inovatorjem in podjetnikom, da se srečajo z največjimi slovenskimi strokovnjaki z različnih poslovnih in tehničnih področij.

V letu 2011 smo prvič presejali inovacije tudi z vidika odličnosti ustvarjalnih industrij. V letu 2012 je bilo naše vodilo trajnostni razvoj, kot gonilo inovacijam in zaposlovanju. V letu 2013 je Forum inovacij dal poudarek Trajni in pametni rasti.

Pomemben del foruma je Pot podjetniške zamisli, ki jo predstavimo vsem obiskovalcem in jo mora posameznik - podjetnik prehoditi od takrat, ko se mu utrne poslovna ideja do internacionalizacije poslovanja.

Izkoristite brezplačna enourna svetovanja v poslovnem in tehnološkem stičišču 9. Slovenskega foruma inovacij

Dogodek bo na enem mestu poleg razstave inovacij in bogatega konferenčnega programa ponudil tudi številne podjetniške priložnosti:

  • brezplačna svetovanja na poslovnih in tehnoloških področjih,
  • mreženje s potencialnimi investitorji, podjetniki, strokovnjaki,
  • informiranje glede predlogov za sklenitev novih poslov, doma in v tujini.

Poslovno in tehnološko stičišče je namenjeno poslovnemu in tehnološkemu svetovanju potencialnim podjetnikom, podjetjem v rasti, inovatorjem ter vsem ostalim, ki želijo uresničiti poslovni izziv ali podjetniško priložnost. V obeh stičiščih sodeluje več strokovnjakov z različnih področij, kar za podjetnike in inovatorje pomeni edinstveno priložnost, da brezplačno sodelujejo v različnih 60 minutnih svetovalnih srečanjih.

Srečanja s svetovalci bodo na samem dogodku potekala v obliki mentorstva »ena na ena«. Več o tem

V preteklem letu se je v dveh dneh zvrstilo več kot 3.000 obiskovalcev, podjetnikov, investitorjev, strokovnjakov, razvojnih inženirjev, mladih in drugih posameznikov. Prireditev je pospremil katalog inovacij, ki si ga lahko ogledate tudi v spletni obliki.

9.  Slovenski forum inovacij bo potekal 12. in 13. novembra 2014, v Ljubljani, v Cankarjevem domu. Omogočen bo PROST VSTOP za vse obiskovalce.

Organizator Slovenskega foruma inovacij je SPIRIT Slovenija, javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj