Startup vikend podjetništva z družbenim učinkom, Ljubljana

Startup vikend podjetništva z družbenim učinkom, Ljubljana

21. 10. 2014

Datum: 24., 25. in 26. oktober 2014

Kraj: v pritličju poslovne stavbe na Linhartovi cesti 13, Ljubljana

Ta konec tedna bo v okviru programa za podjetništvo z družbenim učinkom Ferfl potekal 1. start up vikend podjetništva z družbenim učinkom. Gre za intenzivno 49 urno podjetniško izkušnjo, ki bo udeležencem ponudila priložnost razvoja lastnih poslovnih družbeno učinkovitih idej. Tekom vikenda se bodo udeleženci učili oblikovanja poslovnih modelov, izdelovanja prototipov, učinkovitega podjetniškega raziskovanja ter oblikovanja kakovostne predstavitve poslovnih idej. Naučili se bodo tudi metod s katerimi se da hitro preveriti kakovost določene poslovne ideje. Pri tem jim bodo ves čas pomagali izkušeni moderatorji, zadnji dan pa tudi izkušeni podjetniki, ki bodo gostje na dogodku. Oblikovane poslovne ideje pa bodo v sklepnem delu dogodka udeleženci predstavili strokovni komisiji, ki bo izbrala 2 zmagovalca.

Na vikendu se bo delalo v ekipah po 5 udeležencev. Ker bo delo zelo intenzivno, ne bo mogel vsak udeleženec razvijati svoje lastne ideje ampak bo celotna ekipa delala na eni ideji, ki bo izglasovana/oblikovana v uvodnem delu vikenda (v petek zvečer). Namreč bistvo sodelovanja v takšni ekipi je učenje. To pomeni, da kljub temu, da določen udeleženec ne bo delal na svoji konkretni ideji se bo ves čas učil metod poslovnega načrtovanja, ki jih bo kasneje uporabil pri oblikovanju svoje lastne ideje. Za lažje delo naj tisti udeleženci, ki imajo doma prenosne računalnike, le-te prinesejo s sabo. Organizatorji bodo udeležencem vikenda zagotovili tudi brezplačno kosilo in večerjo. Za zajtrk poskrbijo udeleženci sami.

Najbolj zagreti boste lahko na prizorišču ostali tudi čez noč. Za prenočevanje bodo organizatorji zagotovili, mehko peno-mini žimnice, udeleženci pa naj s seboj prinesejo, odeje/spalne vreče/vzglavnike.

Program

Dogodek bo potekal 24., 25. in 26. oktobra 2014 v Ljubljani, v pritličju poslovne stavbe na Linhartovi cesti 13.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Prijave na start up vikend zbirajo do 21. oktobra 2014. Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Izvajalci programa Ferfl so Javni zavod Cene Štupar Center za izobraževanje Ljubljana, zavod Uspešen podjetnik in Javna agencija Spirit.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj