Vabilo na start:Cloud++ graduation, Ljubljana

Vabilo na start:Cloud++ graduation, Ljubljana

14. 10. 2014

Datum: 23. oktober 2014, ob 18.00 uri

Kraj: v pritličju poslovne stavbe Si.mobila na Šmartinski cesti 134b v Ljubljani

Letošnja izvedba pospeševalniškega programa start:Cloud ++, ki je leta 2012 nastal na pobudo Si.mobila, se zaključuje. Sodelujoče ekipe so svoje ideje razvile in jim dale dodatne razsežnosti. Naučile so se, kako pridobivati sredstva z množičnim financiranjem. Prepoznale so, na kaj je treba biti pozoren pri dizajniranju produkta za uporabnike. In stkale veliko novih poznanstev, ki jim bodo v pomoč na njihovi prihodnji podjetniški poti.

Pred nami je tako samo še najbolj vznemirljiv del - predstavitev ekip v programu in razglasitev najboljših ekip na zaključnem dogodku start:Cloud Graduation.

Dogodek "start:Cloud Graduation" bo potekal v četrtek, 23. oktobra 2014, ob 18.00 uri v pritličju poslovne stavbe Si.mobila na Šmartinski cesti 134b v Ljubljani.

Kot osrednji govorec se bo pridružil Tadej Jevševar iz start-up podjetja Chipolo, medtem ko bo najboljše ekipe programa izbrala strokovna žirija v sestavi:

  • Matevž Medja, Gigodesign
  • Nejc Matjaž, Ondu in Poligon
  • Boštjan Špetič, Zemanta in Silicon Gardens Fund

Prijave: Za udeležbo na dogodku start:Cloud Graduation se lahko prijavite tukaj.

Glavno nagrado v višini 10.000 EUR bo zmagovalcu programa podelil Si.mobil. skupni nagradni sklad znaša 25.000 EUR. Najboljše aplikacije bodo objavljene na prvi slovenski spletni tržnici s poslovnimi rešitvami bizstore.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj