Brezplačni dogodek - »Modre prakse 2014«, Brezovica pri Ljubljani

Brezplačni dogodek - »Modre prakse 2014«, Brezovica pri Ljubljani

07. 10. 2014

Datum: 28. oktober 2014, med 9.00 do 14.00 uro

Kraj: Poslovna hiša Unija, Brezovica pri Ljubljani

Organizator: TIKO PRO d.o.o. skupaj s partnerji

Vabljeni na brezplačni dogodek z naslovom - »Modre prakse energetske učinkovitosti 2014«, ki bo potekal v torek, 28. oktobra 2014, med 9.00 do 14.00 uro v Poslovni hiši Unija na Brezovici pri Ljubljani.

Dogodek bo izvrstna priložnost, da iz konkretnih primerov izveste, kako zmanjšati porabo energije in kako za to pridobiti nepovratna sredstva!

Gianni D'Errico, mednarodno izkušeni projektni manager in ekspert s področja pridobivanja EU sredstev bo predstavil program Horizon 2020, kot tudi smernice, ki jih je potrebno upoštevati in o pomembnosti inovativnega managementa. Petra Škarja, soorganizatorka največjega dogodka za žensko podjetništvo v Sloveniji - 500 podjetnic, pa bo predavala na temo svoje druge knjige z naslovom Ameriški milijonarji so spregovorili, pri čemer bo izhajala iz lastnega izobraževalnega potovanja po Kaliforniji. Sledila bo predstavitev modrih praks ter slavnostna razglasitev modre prakse energetske učinkovitosti 2014. Za svojo favoritinjo še vedno lahko glasujete na spletni strani Projekta 310.

Program

Izmed objavljenih praks bomo v sodelovanju s partnerji Projekta 310 (50 % glasov) in javnosti (glasovanje preko družbenih omrežij, 50 %) izbrali podjetje, ki bo prejelo priznanje za Modro prakso in nagrado podjetja TIKO PRO d.o.o. v vrednosti storitev 1.000 EUR (za storitve podjetja).

Izkoristite priložnost za pogovor, druženje in mreženje z najbolj energetsko učinkovitimi in si zagotovite bližnjico do nepovratnih sredstev!

Prijave: Prijavite se lahko tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj