12. Karierni sejem, Ljubljana

12. Karierni sejem, Ljubljana

07. 10. 2014

Kariera se ne zgodi, kariero je potrebno zgraditi.

Datum: 22. in 23. oktober 2014, med 12.00 in 19.00 uro

Kraj: v dvorani A2 Gospodarskega razstavišča v Ljubljani

12. Karierni sejem MOJE DELO, ki ga organizira portal MojeDelo.com, bo letos potekal 22. in 23. oktobra (sreda in četrtek) v dvorani A2 Gospodarskega razstavišča v Ljubljani.

Na sejmu se tudi letos predstavljajo najboljši domači in tuji delodajalci s katerimi lahko takoj opravite zaposlitveni razgovor brez nadležnega pisanja prošenj in čakanja na odgovor. Izkoristite izjemno priložnost in v dveh dneh opravite več zaposlitvenih razgovorov, kot v celem letu skupaj. Ponovno boste lahko na sejmu srečali tudi nekaj ponudnikov izobraževanj, ki vam lahko pomagajo postati še bolj zaposljiv kandidat, udeležili se boste lahko številnih kariernih predavanj in letos prvič spoznali tudi alternativne poti pri/v zaposlovanju - podjetništvo.

NOVO!

Letos lahko s sodelujočimi delodajalci navežete stik že pred sejmom! Prek portala MojeDelo.com lahko že od danes naprej vsem sodelujočim podjetjem, ki iščejo vaš poklicni profil, posredujete vaš življenjepis in izrazite interes za intervju. V primeru, da ste primeren kandidat, lahko pričakujete povratno informacijo glede osebnega srečanja na sejmu. Zapomnite si: večkrat, ko stopite v stik s podjetjem (in ste seveda tudi ustrezen kandidat glede na njihove zaposlitvene potrebe), bolj si vas bodo zapomnili in boljše bodo vaše možnosti za zaposlitev. Med sodelujočimi podjetji poiščite tista, ki so primerna za vašega prihodnjega delodajalca: povezava.

Kaj pridobim z obiskom Kariernega sejma?

  • Neposreden stik s slovenskimi delodajalci in možnost takojšnjega zaposlitvenega intervjuja.
  • Neprecenljiva znanja o iskanju zaposlitve, delu v izbranih podjetjih in izbranih poklicev, navdih za vašo podjetniško pot.
  • Možnost brezplačnega kariernega svetovanja in pregleda življenjepisa.

Vnaprej raziščite podjetja, ki bodo na sejmu prisotna

Najboljše rezultate svojega obiska zaposlitvenega sejma MOJE DELO boste dosegli le, če se boste na obisk dobro pripravili. Nekaj napotkov lahko najdete na povezavi. Tako boste spoznali več potencialnih delodajalcev in izstopili iz množice vaših konkurentov za isto pozicijo. Na seznamu sodelujočih delodajalcev (preglejte sodelujoče delodajalce preko te povezave) izberite tiste, ki vas najbolj zanimajo, preberite, s čim se ukvarjajo in katere profile zaposlujejo - ali iščejo kadre vašega ali sorodnega poklicnega profila. Ugotovite, kaj iščejo pri kandidatih in kaj je (glavni) razlog, da iščejo novega sodelavca.

Dodatne informacije: Vse informacije, kot tudi seznam vseh razstavljavcev najdete na spletni strani: www.kariernisejem.com.

Rezervirajte si torej sredo, 22. oktober, in četrtek, 23. oktober, za obisk največjega zaposlitvenega sejma pri nas. Dvorana A2 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo odprta med 12:00 in 19:00 uro. Vstopnine seveda ni, brezplačni pa so tudi vsi spremljevalni dogodki.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj