Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

07. 10. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-okt-01

Svetovalno podjetje iz Velike Britanije dejavno na področju ravnanja z odpadki nudi trgovsko posredniške storitve (zastopstvo, distribucijo) organizacijam dejavnim na področju razvoja trajnostnih rešitev za ravnanje s komunalnimi odpadki in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-02

Rusko podjetje specializirano v proizvodnji in dostavi širokega spektra industrijske opreme (črpalk) za raznolike sektorje (energetika, komunalne vode…) išče partnerje z izkušnjami v proizvodnji opreme za črpalke in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-03

Podjetje iz Velike Britanije, ki je izumilo lahko potovalno ogledalo za torbice z ličili, išče partnerje za proizvodnjo zrcalnega dela njihovega izdelka in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-okt-04

Podjetje iz Velike Britanije specializirano za distribucijo inovativnih izdelkov za »do-it-yourself« trg, išče partnerje ki razpolagajo z edinstvenimi izdelki za dom in vzdrževanje doma, kateri niso na voljo na britanskem trgu in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-05

Slovaško podjetje specializirano na področju oglaševanja in oblikovanja inovacij išče ponudnike visoko kakovostnih storitev tiskanja in se zanima za sodelovanje v obliki storitvenega sporazuma ali podizvajalske pogodbe.

EEN-okt-06

Podjetje iz Velike Britanije dejavno na področju trženja in distribucije sadja in zelenjave, predvsem krompirja, išče zanesljive dobavitelje kakovostnega krompirja in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-07

Francosko podjetje specializirano na področju projektiranja in izdelave strojev za končno dodelavo industrijskih delov, odstranjevanje vodnega kamna, razmaščevanje, obrezovanje, čiščenje, peskanje, pranje, poliranje in sušenje, išče zanesljive industrijske partnerje za povečanje proizvodnje  in se zanima za dolgotrajno sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma ali podizvajalske pogodbe.

EEN-okt-08

Multidisciplinarna agencija iz Velike Britanije specializirana na področju informacijske tehnologije (grafično in spletno oblikovanje, blagovne znamke, razstave, fotografija, tisk, itd.) išče podizvajalce z izkušnjami znotraj informacijsko-tehnološkega sektorja, ki lahko zagotovijo inovativne spletne rešitve in se spoznajo na vse spletne jezike.

EEN-okt-09

Bolgarski gojitelj divjih gob išče partnerje (restavracije, trgovine, proizvajalce živi) za razširitev svoje ponudbe na tuje trge in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-10

Romunski proizvajalec ročno izdelanih usnjenih izdelkov (prestižne ženske in moške torbice), išče partnerje z izkušnjami znotraj trgovskega sektorja in dobrim poznavanjem regionalnega/nacionalnega trga. Podjetje nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-11

Portugalski proizvajalec visoko kvalitetnih, sodobno oblikovanih sedežnih garnitur išče izkušene trgovske zastopnike in se zanima za sodelovanje v obliki trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-12

Francosko podjetje specializirano na področju oblikovanja in distribucije medicinskih pripomočkov je razvilo tri stroje za izdelavo katetrov. Podjetje išče zanesljive partnerje (distributerje, prodajne zastopnike) z izkušnjami na področju zdravstvenega varstva, medicinskih pripomočkov, predvsem katetrov in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-13

Italijansko podjetje ki ponuja celovite rešitve na področju zelenega upravljanja okolja tako posameznikom kot podjetjem, išče trgovske partnerje in se zanima za širitev svojega poslovanja v obliki storitvenega sporazuma.

EEN-okt-14

Brazilski proizvajalec široke palete izdelkov za lase (šamponov, balzamov za lase, vlažilnih mask, itd.) išče partnerje (trgovce na debelo, distributerje) z dobrim poznavanjem domačega/tujega trga za distribucijo svojih proizvodov v trgovinah in lekarnah. Podjetje nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-15

Podjetje iz Velike Britanije ki se uveljavlja na specifičnem trgu igre Kriket, išče dobavitelje lesa, usnja in plute  in/ali proizvajalce usnjenih, lesnih in izdelkov iz plute. Podjetje se zanima za sodelovanje v obliki vzajemnega partnerstva ali podizvajalske pogodbe.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj