Prvo soočenje na Poslovnem stand-upu

Prvo soočenje na Poslovnem stand-upu

08. 06. 2010

Vir in informacije: www.gazela.com, 7.6.2010, Avtor: Jana Petkovšek Štakul

Podjetniki v Trenutku resnice

Sledila bodo srečanja v Novi Gorici, v Novem mestu in v Ljubljani

Japti, javna agencija za podjetništvo in tuje investicije, skupaj z ministrstvom za gospodarstvo letošnji Poslovni stand up pripravlja po regijah. Pomurski, ki je med regijskimi stand-upi prvi na vrsti, bo potekal 8. junija, v Murski Soboti, goriški 10. junija v Območni obrtno-podjetniški zbornici Nova Gorica.

Po tednu dni premora bosta sledila Poslovni stand-up za jugovzhodno regijo, ki bo 15. junija v KD Janeza Trdine v Novem mestu, za Osrednjo Slovenijo pa bo 17. junija. Poslovni stand-up – konferenca o vrhunskih slovenskih poslovnih igralcih in njihovih potezah, je namenjena direktorjem in vodjem razvojnih oddelkov v mikro-, malih in srednje velikih podjetjih, podjetnikom, ki želijo spoznati poslovne poti izkušenih poslovnežev, ter študentom višjih letnikov. Prvo popoldne v sklopu Poslovnega Stand-upa bo torej jutri v Zeleni dvorani kina Starmax - središče Maximus, na Štefana Kovača 43 v Murski Soboti.

Goste bo najprej pozdravil Štefan Pavlinjek, direktor podjetja Roto, medtem ko bodo v t. i. Trenutku resnice sodelovali Kristjan Magdič iz Komunikacijske skupine Frontal Inqua Frontlab, Marsel Šalamon iz Rogljička, proizvodnja peciva in tort, Robert Tratnjek (Servis in trgovina - klimatizacija) in Dragan Mešič (Proizvodnja in kovinska predelava, na strani porote oziroma izpraševalcev pa bodo dr. Branko Škafar z Višje ekonomske šole Murska Sobota, mag. Marko Močnik, direktor pomurskega tehnološkega parka d.o.o. in mag. Damjan Kavaš, raziskovalec na Inštitutu za ekonomska raziskovanja Ljubljana.

Slednji bodo imeli tudi predavanja in sicer bo dr. Branko Škafar govoril na temo Inovativnost kot pogoj za preživetje podjetij, mag. Marko Močnik bo govoril o skritih aduti uspešne prodaje, mag. Damjan Kavaš: Inovativnost in kreativnost v Pomurju danes in jutri: slučajnost ali koncept.

Konferenco bo moderirala mag. Edita Krajnović, ki je diplomirala leta 1992 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Po diplomi je osem let poučevala kot asistentka na katedri za finance na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer je tudi magistrirala. Strokovni izziv jo je leta 2000 iz akademskega okolja vodil v poslovno prakso, kjer je najprej kot direktorica trženja in odnosov z javnosti v SKB banki in nato kot direktorica oglasnega trženja in izvršna direktorica GV Revij poglabljala področji trženja in managementa. Od leta 2005 dalje je zaposlena kot urednica in izvršna direktorica v podjetju Mediade. Je članica strokovnega kolegija Združenja Manager Slovenije in redna avtorica v strokovni reviji Združenja MQ.

Dodatne informacije: Več po Poslovnem Stand-upu na spletnem naslovu: www.japti.si/index.php?t=Event&id=174&l=sl.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj