Brezplačna 5-dnevna delavnica - »Družinska podjetja v turizmu« - usposabljanje naslednikov za zaposlitev in prevzem nasledstva, Portorož

Brezplačna 5-dnevna delavnica - »Družinska podjetja v turizmu« - usposabljanje naslednikov za zaposlitev in prevzem nasledstva, Portorož

23. 09. 2014

Praktična 5-dnevna delavnica bo potekala od 29. septembra 2014 do 3. oktobra 2014, od 9.00 do predvidoma 14.00 ure.

Kraj: Univerza na Primorskem, Fakulteta za turistične študije - Turistica, Obala 11a, Portorož

Delavnica bo ponudila osnovna in nadaljevalna znanja o značilnostih družinskih podjetij in kako izkoristiti prednosti družinskega podjetja.

Posvetili se bodo naslednikom v družinskih podjetjih, njihovim načrtom in načinu priprave na prevzem podjetja, kako najti svoj prostor v okviru domačega podjetja, kako pripraviti družinsko ustavo ali narediti poslovni načrt za razširitev podjetja. K udeležbi na delavnici vabijo tudi vse ostale člane družin, ki sodelujejo v ali prihajajo iz tovrstnih podjetij.

Vabljeni tudi udeleženci iz drugih sektorjev, ne le turizma, pri izbiri gostov iz prakse pa bodo dali poudarek na sektorju gostinstva in turizma.

Delavnica je brezplačna.

Več o delavnici

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko: (05) 61 77 021 ali pišete na e-naslov: mariana.rodela@fts.upr.si ali tina.kociper@fts.upr.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj