Mednarodno srečanje DERC 2014, Ljubljana

Mednarodno srečanje DERC 2014, Ljubljana

09. 09. 2014

Datum: 22. in 23. september 2014

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

Mednarodno srečanje DERC 2014, ki bo potekalo 22. in 23. septembra 2014 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, je v prvi vrsti namenjeno srečevanjem potencialnih partnerjev, ki iščejo skupne projekte in predstavljajo skupne interese za oblikovanje mednarodnih projektnih teamov v Podonavski regiji.

Vsem napovedanim tematikam je skupno, da slonijo na uporabi informacijske tehnologije kot osnove za mednarodno povezovanje, sodelovanje, izmenjave podatkov, informacij, pa tudi pretoka blaga v Podonavski regiji, a ne le to.

V okviru letošnje dvodnevne konference so aktualne teme, v katerih so zbornice in združenja v različnih navezavah tudi sicer vključene, posvečene tudi:

  • promociji e-zdravja in uporabi različnih e-orodij za izmenjavo znanja, izkušenj in dobrih praks,
  • vprašanju zborničnega medregijskega sodelovanja,
  • vlogi medijev v regionalnem razvoju,
  • vlogi regionalnih razvojnih agencij, kot povezovalk različnih razvojnih iniciativ,
  • sledenju v produkciji in distribuciji prehrane.

Projektni prototipi (idejni projekti, ki se predstavljajo v želji, da bi našli zainteresirane partnerje) bodo predstavljeni v torek popoldan. Če je v vašem delokrogu projekt, za katerega menite, da bi morda lahko našel partnerja na tem srečanju, ga lahko še prijavite.

Panel eOpening Up Education & Healthy Workplaces bodo neposredno prenašali tudi preko multimedijskega portala Zrno zdravja, na katerem najdete celovit pregled aktivnosti na področju promocije zdravja na delovnem mestu (primer).

Konferenca DERC 2014 je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj