Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

19. 08. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-avg-16

Dansko podjetje išče inovativne oblikovalske izdelke, kot so nakit, dodatki, pohištvo, notranje oblikovanje, svetila, svetilke in drugi izdelki za krasitev doma, ki bi jih tržilo na Danskem.

EEN-avg-17

Nemško modno podjetje išče prodajalce tkanin na debelo ali proizvajalce tkanin, ki jih lahko oskrbujejo s tako imenovano »Nicky« tkanino (Nicky fabric)."Nicky« tkanina je nekakšen velur tkanine, ki na otip spominja na žamet. Ta se običajno uporablja za otroška oblačila, oblačila novorojenčkov in za dodatke. Berlinsko podjetje išče to posebno tkanino za kreacijo svoje nove modne linije. Podjetje išče partnerja, ki bi bil zainteresiran za dolgoročno sodelovanje.

EEN-avg-18

Poljski distributer tehničnih plinov in naprav, kot so: grelniki, konvektorji, štedilniki, gorilniki in enote za čiščenje zraka išče proizvajalce podobne opreme, ki želijo vstopiti na poljski trg. Podjetje ponuja dolgoročno sodelovanje, ki temelji na njegovih skoraj 25 letih izkušenj in široki bazi strank.

EEN-avg-19

Francosko podjetje, ki je izdelalo sodelovalno spletno platformo, ki združuje lokalne vodiče & turiste iz vsega sveta za trženje avtentičnih dejavnosti  išče partnerje (MSP), ki so usmerjeni v alternativni ali sodelovalni turizem, da bi postali novi lokalni vodiči prek pogodbe o trgovskem zastopanju, storitev ali podizvajalskih pogodb.

EEN-avg-20

Poljski distributer visoko kakovostnih olj in voskov za obdelavo lesa ponuja široko paleto izdelkov. Ponujeni produkti so izdelani na osnovi naravnih sestavin. Izdelki se lahko uporabljajo za pohištvo, lesene stopnice in tla. Podjetje prav tako ponuja izdelke za ograje, vrata in polkna ter olja za eksotične tipe lesa, ki se navadno uporabljajo za terase. Podjetje ponuja sporazum o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-21

Japonski proizvajalec motornih izdelkov išče distributerje in proizvajalce iz EU, ki delujejo v panogi oz. industriji medicinskih pripomočkov s katerimi vidijo možnost poslovno-tehničnega sodelovanja za razvoj in trženje medicinskih naprav. Njihovi ponujeni izdelki so kompresorji, koračni motorji, ventilatorji, idr.

EEN-avg-22

Srbsko podjetje, eno izmed najstarejših in vodilnih proizvajalcev kablov in prevodnikov v regiji, išče distributerje za svoje izdelke.

EEN-avg-23

Finsko podjetje, specializirano za podjetniško izobraževanje in metodologijo timskega učenja išče agente, ki bi zastopali njihove storitve z namenom, da se pomaga zmanjšati razkorak med izobraževanjem in poklicnim življenjem na globalni ravni.

EEN-avg-24

Nemško podjetje, specializirano za proizvodnjo visoko učinkovitih malih sinhronih motorjev ponuja ekstremno energetsko varčne majhne motorje za raznovrstne aplikacije delujoče na izmenični tok. Razvita tehnologija omogoča varovanje okolja in zmanjšuje nevarne emisije CO2. Podjetje išče distribucijske partnerje.

EEN-avg-25

Nemški proizvajalec mešalnih črpalk in mešalnikov za industrijo malt in betonov, išče distributerje in trgovsko posredniške storitve.

EEN-avg-26

Slovaško podjetje, proizvajalec zaslonov in modulov iz tekočih kristalov, išče partnerje iz sektorja elektronike za sklenitev sporazuma o storitvah.

EEN-avg-27

Britansko podjetje proizvaja 100% razgradljiv ovojni papir. Ko je papir posajen v zemlji (skupaj s semeni), se papir takoj začne razgrajevati in omogoča semenom takojšnjo kalitev in rast zelenjave ali cvetja. Podjetje išče distributerje za trženje njihove inovacije.

EEN-avg-28

Rusko podjetje, specializirano za proizvodnjo nano-premazov na osnovi površinsko aktivne snovi, ki ščiti opremo pred vlago in mehanskimi poškodbami, išče distributerje in ponuja možnost ustanovitve skupnega podjetja (joint-venture).

EEN-avg-29

Italijansko podjetje, specializirano na področju robotike in industrijske avtomatizacije išče agente in distributerje.

EEN-avg-30

Nemško podjetje ponuja sofisticiran, patentiran »spodbujevalec prsti« v obliki granul, ki zadržuje vodo v tleh in jo sprosti za rastline, ko prst postane suha. To zagotavlja optimalno oskrbo rastlin z vodo in hkratno zmanjšanje potreb po namakanju. Granule so netoksične in neobčutljive na sol. Tovrstne rešitve so primerne za rabo v parkih, vrtovih, kmetijstvu kot tudi v za cvetlične lončke. Podjetje išče distribucijske partnerje.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj