Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

12. 08. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-jul-61

Francosko podjetje dejavno na področju avtomobilske industrije išče izkušene proizvajalce mehanskih delov in električnih inštalacij in se zanima za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-jul-62

Italijansko posredniško podjetje z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju prodaje lesa, lesenih plošč in ostalih lesenih polizdelkov nudi zastopništvo in se zanima za sodelovanje s partnerji v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-jul-63

Avstrijsko podjetje specializirano v čiščenju s suhim ledom in granulati išče distributerje in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-jul-64

Srbsko proizvodno podjetje dejavno na področju predelave konzervirane zelenjave, pakiranja čajev in začimb, išče posredniške storitve in se zanima sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-jul-65

Makedonski proizvajalec piškotov, peciva, žele in trdih bombonov  išče partnerje za trgovsko posredniške storitve (agente, zastopnike, distributerje) in se zanima za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-jul-66

Švedski oblikovalec in distributer ekskluzivnega dizajna vaz išče partnerje, ki imajo možnost proizvodnje vaz iz kristala in/ali lončevine (keramike) in se zanima za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-jul-67

Madžarsko podjetje specializirano v proizvodnji elektronskih komponent, baterij in akumulatorjev išče proizvajalce hladno oblikovanih, ekstrudiranih aluminijastih pločevink in se zanima za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-jul-68

Avstrijsko založniško podjetje, ki objavlja serijo 13-tih detektivskih zgodb, išče založnike zainteresirane za pridobitev te zbirke in se zanima za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-jul-69

Češko svetovalno podjetje dejavno na področju razstavnih prostorov za družinske hiše išče proizvajalce ali dobavitelje hiš na ključ ali materialov in tehnologij s sektorja gradbeništva. Podjetje nudi distribucijske storitve in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-jul-70

Podjetje iz Litve specializirano na področju ženskih in moških oblačil, ki se zanima za razširitev svoje dejavnosti, išče trgovske posrednike in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali franšiznega sporazuma.

EEN-jul-71

Izkušeno švedsko podjetje specializirano v načrtovanju, razvoju in distribuciji aluminijastih profilov in komponent išče dobavitelje aluminijastih palic in profilov in se zanima za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-jul-72

Makedonsko farmacevtsko podjetje z več kot 20 letnimi izkušnjami išče proizvajalce ali trgovce na debelo različnih inovativnih farmacevtskih izdelkov. Podjetje nudi distribucijske storitve in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali trgovinskega sporazuma.

EEN-jul-73

Italijansko podjetje aktivno na področju okoljskih projektov išče partnerje za razširitev in konsolidacijo ukrepov v okviru projekta “Geen Venice Lido” in se zanima za sodelovanje  v obliki vzajemnega partnerstva.

EEN-jul-74

Rusko podjetje specializirano v proizvodnji moških oblačil ( oblek, jaken, hlač…) išče trgovsko posredniške storitve, franšizo in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali franšiznega sporazuma.

EEN-avg-1

Avstrijsko podjetje, eno vodilnih proizvajalcev motorjev in generatorjev, išče sodelovanje z dobavitelji gredi, struženih delov, varjenih konstrukcij ter s podjetji, ki ponujajo rezanje, obdelavo in litje. Podjetje išče partnerje, ki delujejo v proizvodnih dejavnostih (lite in varjene konstrukcije večjih velikosti za električne motorje, konstrukcije za elektrarne in generatorje).

EEN-avg-2

Makedonsko podjetje, ki zagotavlja svetovalne in tehnične storitve na področju rudarstva, geologije in varstva okolja, išče tuje partnerje za odprtje in razvoj kamnoloma apnenca v Makedoniji. Možno sodelovanje vidijo v skupnem podjetju ali finančnem sporazumu, ki bi vključeval geološke raziskave, razvoj kamnoloma in gradnjo rudarskih objektov.

EEN-avg-3

Rusko podjetje, ki se ukvarja z ozonsko terapijo se zanima za odpiranje svojih izpostav na ozemlju držav EU. Podjetje išče organizacije, ki so jim sposobne zagotoviti pravno podporo.

EEN-avg-4

Britanski distributer in trgovec alternativnih izdelkov za zdravje, zlasti za lajšanje bolečin, astme in alergij, ponuja distribucijske storitve proizvajalcem tovrstnih proizvodov.

EEN-avg-5

Nemški specialist za avtomobilsko opremo in dodatke ponuja trgovsko posredniške storitve proizvajalcem tovrstnih izdelkov.

EEN-avg-6

Poljsko podjetje proizvaja požarno-varnostno opremo. Iščejo distributerje tovrstne opreme v državah Evropske unije za prodajo svojih izdelkov.

EEN-avg-7

Avstrijsko podjetje, dejavno na področju razvoja IT storitev za stranke, ponuja spletno storitev, ki omogoča uspešno in učinkovito iskanje ter razporejanje namestitev/sob za študente in dijake. Gre za spletno aplikacijo po meri, ki je bila zasnovana posebej za trg visokošolskega izobraževanja. Podjetje ponuja celoten poslovni model, ki potrebuje le lokalne partnerje v državah članicah EU, da bi pridobili dostop do novih trgov.

EEN-avg-8

Avstrijsko podjetje je vodilni evropski proizvajalec vrhunskih, hladno valjanih cevi in profilov. Podjetje išče poslovne partnerje, ki so zainteresirani za servisne pogodbe o distribuciji in licenčne pogodbe.

EEN-avg-9

Slovaško vodilno podjetje na področju informacijskih orodij je razvilo inovativno napravo za elektronsko podpisovanje dokumentov. Namenjena je vsem, ki dnevno veliko delajo s strankami, ki morajo podpisovati dokumente (banke, pošte, javna administracija, potovalne agencije, itn.). Podjetje išče partnerje za sklepanje komercialnih pogodb.

EEN-avg-10

Italijansko malo podjetje je razvilo in patentiralo napravo za umivanje rok, ki omogoča prihranek 95% vode v primerjavi s konvencionalnimi sistemi za umivanje rok. Podjetje išče distributerje.

EEN-avg-11

Nemško podjetje dejavno na področju raziskav in svetovanja za energetsko učinkovitost iz vzhodne Saške išče partnerje, ki bi oglaševali in distribuirali njihov ​ izdelek za oceno energetske učinkovitosti, ki je preveden v jezik posamezne dotične države. S tem orodjem se izvaja ocena energetske učinkovitosti v proizvodnih MSP ter hitra primerjava s povprečno energetsko učinkovitostjo vseh podjetij iz istega industrijskega sektorja v Nemčiji. Podjetje ponuja možnost sporazuma za distribucijske storitve.

EEN-avg-12

Italijansko podjetje, ki je razvilo specializiran in popolnoma nov izdelek za kopanje gibalno oviranih oseb doma, v bolnišnicah in domovih za ostarele išče partnerje za trženje in distribucijo njihovega izdelka.

EEN-avg-13

Inovativna belgijska družba je razvila »pametno steno« (SmartWall), ki spodbuja interaktivnost in vključenost udeležencev na dogodkih. SmartWall uporablja vse vrste socialnih omrežij in drugih komunikacijskih kanalov. Belgijsko podjetje išče poslovne partnerje za distribucijske storitve.

EEN-avg-14

Poljski proizvajalec visoko kakovostnih organskih kozmetičnih izdelkov (serumi, losjoni, kreme, tonerji, čistilna olja,…) išče distributerje v EU.

EEN-avg-15

Majhno hrvaško IT podjetje ponuja mobilno rešitev za izdelavo ponudb, ocen in računov. Spletno aplikacijo je možno integrirati v obstoječe ERP rešitve ne glede na sistemske platforme, obenem pa prinaša prihranek časa in denarja za končne uporabnike. Predlagana rešitev, ki beleži vse vnose je enostavna za uporabo prek tabličnega računalnika ali mobilnega telefona. Podjetje išče agente/zastopnike, ki bi ponujali omenjeno rešitev na novih trgih.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj