Mednarodna konferenca: 1. DAN DELODAJALCEV, Ljubljana

Mednarodna konferenca: 1. DAN DELODAJALCEV, Ljubljana

22. 07. 2014

Datum: 27. avgust 2014

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

Vabljeni na mednarodno konferenco: 1. DAN DELODAJALCEV, ki bo potekala 27. avgusta 2014 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.

Neto plača, kot temeljni motiv posameznika za delo, je bistveni del stroškov dela. Vse večja primerljivost in preglednost globalnega poslovnega okolja potiska stroške dela, kot element konkurenčnosti vse bolj v ospredje. Zato morajo biti stroški dela vse bolj odraz dejanske produktivnosti dela in razmerja do ustvarjene dodane vrednosti.

Konferenca bo posvečena plačnemu modelu v podjetjih s pravnega, kadrovskega, ekonomskega ter izvedbenega vidika, ki vodijo k večji produktivnosti in dodani vrednosti. Na konferenci bo predstavljena tudi avstrijska praksa.

Prijave: Spletno prijavnico najdete tukaj.

Dodatne informacije: Tel: (01) 58 98 184, e-pošta: pravnasluzba@gzs.si

Projekt »BiFlex – Fleksibilnost v bipartitnem socialnem dialogu« delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru razvojne prioritete »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti« ter prednostne usmeritve »Pospeševanje razvoja novih zaposlitvenih možnosti« Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 - 2013.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj