Poslovno sodelovanje - 3. 7. 2020

03. 07. 2020

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRPL20200527001

Poljsko podjetje je lokalni distributer frizerskih izdelkov, ki deluje na jugozahodu Poljske. Podjetje je specializirano za selektivno kozmetiko in dodatke za frizerje. Podjetje namerava razširiti ponudbo z novimi kakovostnimi linijami izdelkov. Podjetje je zainteresirano, da stopi v stik s proizvajalci in dobavitelji za vzpostavitev dolgoročnega sporazuma o poslovnem sodelovanju.

Oddaja interesa

BRES20200608002

Špansko (baskijsko) MSP je razvilo nov domači in enostaven stroj za čiščenje čevljev, ki poleg poliranja, tudi čisti in razkužuje čevlje. Podjetje išče partnerja za proizvodnjo tovrstnega stroja na podlagi sporazuma o proizvodnji.

Oddaja interesa

BRRO20200527002

Podjetje iz Romunije, ki ima šest let izkušenj na trgu distribucije dodatne opreme za GSM, išče proizvajalce telefonskih polnilcev, podatkovnih kablov, zaščitnih zaslonov, telefonskih ovitkov itd., s katerimi bi sodelovalo na podlagi sporazumov o distribuciji.

Oddaja interesa

BOSG20200417002

Singapursko podjetje za medicinsko diagnostiko, katerega cilj je zagotoviti cenovno dostopno napredno medicinsko tehnologijo za vse razvija, izdeluje in trži natančno, hitro in cenovno ugodno molekularno diagnostično platformo. Podjetje išče evropske partnerje za sklenitev pogodbe o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BOHR20200615001

Hrvaško podjetje je proizvajalec poltopnih plastičnih vrečk za pranje kontaminiranih oblačil na osnovi PE-LD / PVA (zrnatega polietilena z nizko gostoto / polivinil alkohola). V njihovem proizvodnem programu so tudi vrečke za pranje nekontaminiranih oblačil, enako kot vse vrste izdelkov iz plastične embalaže. Podjetje želi podpisati sporazum o distribucijskih storitvah, proizvodno pogodbo in sporazum o trgovskem zastopanju z zainteresiranimi podjetji.

Oddaja interesa

BOPL20200422002

Poljsko podjetje, ki ima izkušnje z načrtovanjem in proizvodnjo strojev in opreme za posebne namene, ponuja delavniške postaje, laboratorijske komore in izobraževalne postaje, prilagojene potrebam kupca. Primerne so za raziskovalne in razvojne enote, industrijske raziskovalne zmogljivosti in univerze. Podjetje ponuja sklepanje podizvajalskega sporazuma.

Oddaja interesa

BOBG20200610001

Bolgarsko podjetje je glavni proizvajalec in izvoznik rožne vode, narejene iz cvetov vrtnic, za pitje kot oblike naravnih in gaziranih pijač. Rožna voda je primerna za vsakodnevno uživanje. Gre za edinstven in inovativen izdelek, ki združuje sodobne in tradicionalne metode za zadovoljitev potreb sodobnih ljudi. Podjetje želi razširiti svoje izdelke na nove trge. Ponuja možnost za proizvodnjo pod „zasebno blagovno znamko“ in ustanovitev skupnega podjetja.

Oddaja interesa

BOSE20200604001

Švedsko podjetje, specializirano za medicinsko tehnologijo je razvila kanister za enkratno uporabo za zdravljenje ran z negativnim pritiskom (NPWT). Aparat in terapija je zanesljiv in napreden postopek, ki spodbuja celjenje, zahteva minimalne spremembe in je pacientu udoben. Npr. razjeda diabetičnega stopala se navadno pozdravi v 5-6 tednih tovrstnega zdravljenja. Podjetje išče partnerje za sporazum o distribuciji svojega medicinskega pripomočka.

Oddaja interesa

BOES20200611001

Špansko MSP iz kemičnega sektorja, specializirano za razvoj kemičnih izdelkov za vzdrževanje industrijskih objektov, opreme in strojev, išče mednarodne distributerje, ki bi z njimi sodelovali na podlagi sporazuma o distribuciji. Med njegove skupine izdelkov spadajo: čistilni in razmaščevalni izdelki, maziva in antikorozivna sredstva, mila, izdelki za obdelavo kovin, obdelavo stekla in čiščenje vode.

Oddaja interesa

BOTR20200527001

Uveljavljen turški  proizvajalec parnih kotlov in kotlov na toplo olje ponuja široko paleto izdelkov. Podjetje želi sklepati sporazume za distribucijske storitve, komercialno zastopanje in

proizvodne sporazume za prodajo svojih izdelkov na širšem trgu EU.

Oddaja interesa

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: sebastjan.rosa@upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj