Brezplačni dogodek - »Google oglaševanje in uporaba orodij v praksi«, Idrija

19. 11. 2019

Datum: 21. november 2019, od 13. do 16. ure

Kraj: Coworking Idrija, Arkova ulica 43, Idrija

Naj vas stranke opazijo natančno takrat, ko v Googlu iščejo, kar jim ponujate. Največja prednost spletnega oglaševanja je njegova natančnost in raznolike možnosti ciljanja uporabnikov, njihovih lastnosti in namena na različnih platformah. Google oglaševanje velja za enega najbolj ciljanih oglaševanj. Vas zanima kako izkoristiti te možnosti za vaš posel, da bo vaše oglaševanje kar se da učinkovito?

Vsebina delavnice:

  • Osnovna razlaga prodajnega lijaka in katerega od kanalov uporabiti, v kateri fazi.
  • Kakšne možnosti ponuja Google oglaševanje (pregled iskalnega in prikaznega omrežja, pregled vseh možnosti ciljanja relavantnega občinstva na prikaznem omrežju).
  • Razlaga najbolj pogosto uporabljenih metrik v Google oglaševanju.
  • Pregled Google Ads oglaševalskega računa in povezava z ostalimi entitetami, kot so Google Analytics, YouTube za maksimalno učinkovito oglaševanje in merjenje uspešnosti oglaševanja.
  • Namen in postavitev osnovnih ciljnih občinstev za ponovno ciljanje (remarketing).

O predavatelju: Jure Veber je zaposlen v podjetju Red Orbit in je strokovnjak za digitalni marketing. Podjetje pomaga podjetjem pri pozicioniranju njihovih blagovnih znamk na spletu in jim tako omogoča, da z nižjimi stroški oglaševanja dosegajo boljše rezultate. Podjetja s tem privabljajo večje število aktivnih kupcev, gradijo lastno blagovno znamko in povečujejo konkurenčno prednost pred ostalimi podjetji. Strankam omogočajo, da se pozicionirajo na prvo stran vseh pomembnih spletnih iskalnikov in znižajo stroške spletnega oglaševanja. Spletne strani podjetij spreminjajo v prodajna in marketinška orodja, ki prinašajo konkretne koristi. Izvajajo tudi strokovna izobraževanja in delavnice.

Predvideno trajanje dogodka je 1 uro.

Več

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 3 Cerkno-Idrija-Logatec.

Prijava: Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: mateja.bizjak@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 911. Prijave zbiraJo do zasedbe prostih mest.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj