Poslovno sodelovanje - 17. 7. 2019

16. 07. 2019

3 0
Koristnost članka
3 oseb je članek označilo kot koristen.

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

 

BRNL20190516001

Nizozemska oblikovalka izdelkov, je specializirana za izdelavo zložljivih struktur in tekstilnih izdelkov. V zadnjih letih se je posvečala številnim projektom, od pohištva do modnega oblikovanja. Njeni končni izdelki so oblikovani minimalistično in vsebujejo izrazit osebni pečat. Pri oblikovanju se naslanja na tehniko, za katero je značilna kombinirana uporaba tekstilnih materialov s tehniko zlaganja. Išče se poslovna partnerstva na podlagi sporazuma o proizvodnji.

Oddaja interesa

BRPL20190510002

Podjetje iz vzhodne Poljske je priznan proizvajalec papirne/kartonske embalaže, še zlasti kartonskih škatel/zbiralnikov za shranjevanje dokumentov. Podjetje išče kvalitetne kartone in papir za proizvodne namene. Poslovno sodelovanje je možno v obliki sporazuma o proizvodnji ali v obliki pogodbe o ponudbi, pri čemer ima prva opcija prednost pred drugo.

Oddaja interesa

BRDE20190625001

Nemški oblikovalec nakita in oblikovalec notranjih prostorov želi skleniti pogodbo z dobavitelji ali distributerji s ciljem diverzifikacije ponudbe ročno izdelanega modnega nakita. Ključni element nakita-izdelkov je uporaba metode pletenja, ki je prepoznavna v vseh končnih izdelkih. Podjetnik išče nove dobavitelje, ki ponujajo okraske in posamične dele za oblikovanje nakita ter za njegovo proizvodnjo. Možnost naročil v nizkih/omejenih nakladah.

Oddaja interesa

BRUK20190424001

Britansko podjetje, ponuja komercialne zastopniške storitve farmacevtskim podjetjem, ki so aktivna na področju onkologije oziroma tistim, ki so specializirana za  zdravljenje redkih bolezni. Iščejo podjetja, ki so zainteresirana za vstop na nove trge. Zdravila/farmacevtski produkti morajo biti potrjeni in pripravljeni za komercializacijo. Podjetje išče poslovne priložnosti na podlagi komercialnega zastopanja.

Oddaja interesa

BRJP20190624001

Japonsko podjetje, ki se ukvarja s specializirano opremo na področju polprevodniške industrije, težke industrije in avtomobilske industrije, išče evropske dobavitelje za nove visokotehnološke proizvodnjo: avtomatiziranih sistemov za elektrolitsko poliranje, orodij za lasersko obdelavo in slikovnih elipsometrov. Japonska družba ima interes neposredno odkupiti patentirano tehnologijo z ekskluzivno distribucijsko licenco za japonski trg. Možna so poslovna partnerstva v obliki sporazumov o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BOJP20190625001

Japonsko podjetje z dolgo tradicijo je aktivno v izdelavi komponent/delov za medicinsko opremo in za analitične instrumente. Podjetje se posveča zelo natančni izdelavi le-teh z uporabo lastnega laserja (on-site femtosecond laser). Podjetje išče poslovne priložnosti z evropskimi partnerji za nadaljnji razvoj obstoječih dejavnosti v EU na podlagi pogodbe o distribucijskih storitvah ali poslovnega sporazuma.

Oddaja interesa

BOUK20190619001

Britansko podjetje z več kot 50. letnimi izkušnjami v izdelavi klasičnih, cenovno dostopnih jadrnic iz GRP plastike cilja na širitev poslovne mreže na novih trgih, na svetovni ravni, zato išče zastopnike ali distributerje jadrnic, večjih klasičnih jaht in prikolic za jadrnice.

Oddaja interesa

BOIT20190522002

Italijansko podjetje se ukvarja z načrtovanjem in izdelavo visoko kakovostnih in inovativnih jadrnic. Podjetje išče evropske zastopnike na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BORU20190610001

Rusko podjetje, ki razvija in proizvaja LED svetilke za ulično razsvetljavo, razsvetljavo industrijskih prostorov in notranje prostore, išče poslovne partnerje na podlagi distribucijskih storitev ali pogodbe o proizvodnji.

Oddaja interesa

BOAM20190620001

Armensko podjetje proizvaja suho bio sadje. Proizvodnja podjetja je že dobro utečena na lokalni ravni in je dobro zastopana tudi na ruskem trgu. Podjetje želi razširiti prodajo na novih trgih. Ponuja možnost sklenitve pogodb o distribucijskih storitvah ali sporazuma o proizvodnji.

Oddaja interesa

BRPL20190610001

Poljsko podjetje, specializirano v distribuciji prezračevalnih in klimatskih sistemov, ki ima izkušnje v industriji in razpolaga s širokim portfeljem strank, ponuja svoje storitve kot distributer in zastopnik proizvajalcev in dobaviteljev prezračevalnih in klimatskih sistemov: ventilatorjev, ventilacijskih komponent, ogrevalnih sistemov, klimatskih naprav in hladilnikov. Sodelovanje je na voljo v obliki distribucije ali komercialnega sporazuma.

Oddaja interesa

BRFR20190613001

Francoski distributer steklenih izdelkov, ki so v rabi kot zbiralne posode za trdna in tekoča živila, išče nove dobavitelje steklenih kozarcev (z ali brez zamaškov) ter steklenic. Podjetje obenem ponuja storitve v vlogi distributerja, na podlagi pogodbe za distribucijske storitve.

Oddaja interesa

BRRO20190607001

Romunsko podjetje je specializirano v proizvodnji ročno izdelanih kozmetičnih izdelkov izdelanih z uporabo aktivnih naravnih sestavin. Izdelki so v prodaji v steklenih posodah različnih velikosti. Podjetje išče priložnosti za mreženje z mednarodnimi poslovnimi partnerji, ki lahko dobavljajo steklene kozmetične posode. Sodelovanje s partnerji lahko poteka v obliki pogodbe o proizvodnji.

Oddaja interesa

BOUK20190510001

Britansko MSP s specifičnim strokovnim znanjem s področja razvoja informacijskih sistemov za spremljanje in upravljanje avtomatiziranih proizvodnih in skladiščnih procesov išče nove poslovne možnosti na trgu. Cilja na sodelovanje s podjetji, ki uporabljajo avtomatizirane proizvodne in skladiščne procese, in jim nuditi sistem MSP s partnerstvi na podlagi pogodbe o zunanjem izvajanju.

Oddaja interesa

BOHU20190613001

Madžarsko podjetje, ki izdeluje kakovostna okna, vrata, garažna vrata in senčila, želi razširiti poslovno mrežo v tujini. Podjetje išče distributerje lastnih izdelkov in vodje projektov, konstruktorje, oblikovalce, ki bi bili zainteresirani za uporabo izdelkov podjetja. Išče se poslovne priložnosti z možnostjo sklepanja pogodb za distribucijske storitve oziroma za pod-izvajanje storitev.

Oddaja interesa

BODE20190602001

Hitro rastoče nemško podjetje ponuja rešitve za neomejeno sodelovanje/dostop na srečanjih prek uporabe virtualne resničnosti. S temi rešitvami lahko oddaljene delovne skupine stopijo v stik za oblikovanje  novih izdelkov s pomočjo 3D-CAD modelov, objavljajo zapiske in načrte v virtualnih tabelah ali se dogovarjajo glede obstoječe dokumentacije, kot npr. datoteke PDF in v drugih formatih, vključno s številnimi uporabnimi funkcijami. Podjetje išče partnerstva v obliki sklepanja komercialnih pogodb.

Oddaja interesa

BOIT20180611002

Italijansko podjetje se osredotoča na proizvodnjo delov za kovinske cevi, rešitve, ki so primerne za kovinske cevi, in ​​specifičnih deformacij cevi. Podjetje ima izkušnje s številnimi različnimi tipologijami obdelave cevi v različnih sektorjih. Podjetje išče tuje komercialne agente in proizvajalce za komercialne sporazume o zastopanju ter sporazume za proizvodnjo.

Oddaja interesa

BOIL20180819001

Izraelsko MSP, ki je specializirano za razvoj in proizvodnjo edinstvenih rešitev za konzervanse, ponuja patentirane izdelke za osebno nego, kot so nega kože, las, ustna nega, ter za kozmetiko. Paleta izdelkov vključuje naravne in organske sisteme ter take, ki so primerljivi naravnim. Podjetje išče distribucijske priložnosti na trgih v razvoju in / ali sporazume za skupna vlaganja/skupne poslovne podvige.

Oddaja interesa

BOSK20190603001

Inovativno slovaško podjetje, ki je aktivno na področju razvoja in proizvodnje 3D tiskalnikov, išče distributerje lastnih 3D tiskalnikov, še zlasti največjega tiskalnika s tiskarskim volumnom kubičnega metra. Slovaški proizvajalec lahko ponudi svoje strokovno znanje in izkušnje v 3D tiskanju in razvoju 3D tiskalnikov na podlagi pogodbe o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BOES20190612001

Špansko start-up podjetje, aktivno na področju biotehnoloških storitev, ki so uporabne v veterinarskih službah, v agroživilskem sektorju in za živinorejo, ponuja visoko strokovne storitve pri izvajanju najsodobnejših laboratorijskih testiranj molekularnih genetskih lastnosti. Poslužuje se dinamičnega pristopa, prikrojenega specifičnim potrebam. Podjetje išče komercialne zastopnike za podjetja, ki so aktivna na področju veterinarskih in biotehnoloških storitev, in hkrati priložnosti za sklepanje sporazumov o zunanjem izvajanju v sklopu agroživilske in živinorejske industrije.

Oddaja interesa

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: sebastjan.rosa@upr.si

 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj