Vabilo na odprtje nove Optiwebove podružnice v Posavju

Vabilo na odprtje nove Optiwebove podružnice v Posavju

05. 03. 2020

v sejni sobi Mladinskega centra Brežice

Datum: 5. marec 2020, ob 18. uri 

Razvijalci, pozor!

Matej Bosak, razvijalec in vodja podpore ter Miha Lavtar, podjetnik in ustanovitelj digitalne agencije Optiweb, vas vabita na spoznavni dan v Brežicah.

Ker je Škofja Loka za nas postala premajhna, rast podjetja pa prevelika, želijo svojo ekipo okrepiti tudi na posavskem koncu in tam odpreti novo pisarno. To je lahko izvrstna priložnost zate, da se pridružiš dinamični, agilni, mladi in ambiciozni ekipi, ki ima za seboj že ogromno velikih projektov in pridobljenih certifikatov.

V prejšnjih letih so svojim storitvam dodali tehnično bolj kompleksne projekte ter jih nadgradili s PIM sistemom, ki nudi napredne rešitve upravljanja z zalogami.

Njihovi certificirani razvijalci tako skrbijo za razvoj velikih spletnih trgovin, ali PIM sistemov tudi za največje stranke kot sta Intersport in BigBang.

Več kot 50 sodelavcev tako skrbi za razvoj novih idej in naprednih rešitev spletnih trgovin za domače in tuje naročnike.

Predstavili bodo:

  • Podjetje Optiweb in načrte o odprtju nove pisarne,
  • PIM (Product Information Management) rešitve, ki jih nudijo njihovim naročnikom in so zelo v porastu,
  • 2 izmed do sedaj največjih referenčnih projektov, ki slonita na uporabi PIM sistema: Corsair konfigurator za sestavo vodnega hlajenja računalnika in implementacija Pimcore platforme za BigBang

Prijave zbirajo do 20. 2. 2020. Število mesto je omejeno, zato pohiti s prijavo!

Dodatne informacije in prijave



Nazaj