Vabilo na izmenjavo dobre prakse v podjetju »LTH Castings d.o.o., Tovarna Trata, Škofja Loka«

Vabilo na izmenjavo dobre prakse v podjetju »LTH Castings d.o.o., Tovarna Trata, Škofja Loka«

08. 12. 2021

podjetje LTH Castings d.o.o. Tovarna Trata, Škofja Loka

Datum: 8. december 2021, od 10.00 do 17.00 ure

V okviru točke SPOT svetovanje Posavje oz. Centra za podjetništvo in turizem Krško skupaj z GZS Posavsko gospodarsko zbornico, Krško in Obrtno-podjetniško zbornico Krško organizirajo in vabijo na izmenjavo dobrih praks.

GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško in Obrtno-podjetniška zbornica Krško si v sodelovanju s posavskimi podjetji in podjetniki ter Šolskim centrom Krško prizadeva za dvig kompetenc in usposobljenost dijakov, prihodnjih sodelavcev. Pri tem imajo ključni pomen tudi mentorji, ki dijake-vajence, pa tudi študente pri pridobivanju znanj in kompetenc usmerjajo ter jim svetujejo kako se najbolje pripraviti za vstop v novo delovno okolje.

Vabijo vas k ogledu ene izmed tovarn skupine LTH Castings d.o.o., ki letno ustvari več kot 310 mio prihodkov in skupaj zaposluje več kot 3100 zaposlenih. Poudarek je na ogledu enega izmed najsodobnejših učnih centrov za delo z vajenci, dijaki pa tudi študenti v Sloveniji, ki ga imajo v njihovi tovarni na Trati.

V sredo, 8. decembra 2021, se boste ob 10.00 uri z organiziranim prevozom odpravili iz Krškega, povratek je predviden okoli 17.00 ure.

Program:

  • Predstavitev podjetja LTH Castings d.o.o.
  • Predstavitev učnega centra za izvajanje vajeništva in praktičnega pouka za srednješolce in študente
  • Ogled proizvodnje
  • Ogled konstrukcije
  • Mreženje in pogostitev

Namenjeno je prvenstveno vsem iz MSP podjetjem s sedežem ali poslovno enoto v Posavju, ki delajo z dijaki, vajenci in študenti in ostalim zainteresiranim, ki želijo z izmenjavo dobrih praks pridobiti nova izkustva.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do ponedeljka, 6. 12. 2021 oz. do zapolnitve mest.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj