Uspeti v Posavju - predavanje, okrogle mize, stojnice

Uspeti v Posavju - predavanje, okrogle mize, stojnice

26. 05. 2023

Podjetniški inkubator Krško, CKŽ 44, Krško

Datum: 26. maj 2023

V okviru SPOT svetovanje Posavje in mentoriranje organizirajo in vabijo na zanimiva izobraževanja in okroglo mizo s priznanimi predavatelji in uspešnimi podjetniki. Tako izobraževanje kot okrogla miza je namenjeno tako mladim kot potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem.

Program: Predavanja (sejna soba Podjetniški inkubator Krško):

  • Od ideje do prve prodaje (od 9.00 do 10.30 ure) - dr. Blaž Zupan - predavanje:

Predavanje z naslovom: “Od ideje do prve prodaje” je namenjeno vsem, ki se začenjajo spopadati z izzivi podjetništva. V predavanju bodo predstavljene ključne faze, skozi katere mora iti vsak podjetnik, da bi uspešno uresničil svojo idejo in dosegel prvo prodajo. Osredotočili se boste na razvoj izdelka ali storitve ter vzpostavljanje odnosov znotraj podjetniške ekipe. Predstavljene bodo tudi najpogostejše napake, ki jih naredijo podjetniki na poti do prve prodaje, in kako se jim lahko izognemo.

  • Od prve prodaje do uspešnega podjetja (od 10.45 do 12.15 ure) - dr. Rok Stritar - predavanje:

V predavanju bodo predstavljene ključne strategije, ki jih podjetnik potrebuje za razvoj svojega podjetja in doseganje poslovnih ciljev. Osredotočili se bomo na optimizacijo poslovnih procesov, vodenje ekipe in pridobivanje strank. Predstavljene bodo tudi najpogostejše pasti, ki se pojavijo pri rasti in razvoju podjetja. Izkušen predavatelj bo z udeleženci delil praktične primere, da jim pomaga pri doseganju njihovega polnega potenciala in rasti podjetja.

  • Okrogla miza: "Največje napake v podjetništvu" (od 12.30 do 14.00 ure) - dr. Blaž Zupan, dr. Rok Stritar, Iztok Franko, Janko Sotošek, Nino Žičkar - okrogla miza

Moderatorka: Klara Kukovičič. Dejstvo, da se na napakah učimo, kot pravi star slovenski pregovor, velja tudi v podjetništvu. Pri ustanavljanju ter pri začetnem vodenju podjetja se pojavljajo številne napake. Na okrogli mizi se boste pogovarjali o najpogostejših podjetniških napakah, o napakah naših sogovornikov in o nasvetih, da do njih ne pride.

  • Predstavitev podjetnikov na stojnicah - ulica pred Podjetniškim inkubatorjem Krško (od 12.00 do cca. 18.00 ure)

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj