Sprejem nove generacije podjetnikov v GoStartup v inkubator v Volčji Dragi

Sprejem nove generacije podjetnikov v GoStartup v inkubator v Volčji Dragi

04. 12. 2019

Poslovni center SPINTEC v Volčji Dragi 43D

Datum: 4. december 2019, ob 18.30 uri 

V sredo, 4. decembra 2019 bodo ob 18.30 uri sprejeli v podjetniško skupnost Primorskega tehnološkega parka 12 novih ekip ali posameznikov, ki so zaključili šest tedensko startup šolo Podjetniški TOP! Program.

Vabijo vas, da se jim pridružite v čisto novem Poslovnem centru SPINTEC v Volčji Dragi 43D.

Zakaj priti? 

  • Ker boste spoznali zagnane mlade podjetnike, ki bodo krojili prihodnost goriške regije - (spodaj opisi idej)
  • Ker bomo po skoraj dvajsetih letih zasijali s čisto novo celostno grafično podobo
  • Ker bodo prisotni vrhunski podjetniki iz vse Slovenije, ki so mentorji tukajšnjim zagonskim podjetjem (med drugimi Rok Stritar - Kibuba, Urša Žorž - 500 podjetnic, Elvis Janežič - Instrumentation technologies, Dejan Paravan, GEN – I).
  • Ker zagotavljamo zelo prijetno druženje

PODJETNIŠKI »BRUCI« 2019

Ustanovitelj: Nina Vodopivec

Podjetje/projekt: IDAA https://idaa.si/ - projekt

Vsebina: Nina je magistra arhitekture magistra arhitekture,  ki na spletnem portalu IDAA ustvarja blog z nasveti, kako opremiti stanovanje. Upoštevanje le nekaj preprostih pravil znatno poveča kvaliteto bivanja. Blog ima trenutno 3000 mesečnih obiskovalcev in predstavlja odličen prodajni kanal za njene storitve. Nina namreč načrtuje ambiente, oblikuje interjerje in svetuje glede notranje opreme. 

Ustanovitelj: Kristjan Bajc

Podjetje/projekt: API REGINA - projekt

Vsebina: Podjetje bo prodajalo zrak! In sicer zrak iz čebeljih panjev v obliki prenosne apiterapije. Zrak je obogaten z aerosolom in flavonoidi matičnega mlečka, propolisa, čebeljega voska in cvetnega prahu. Pločevinka z masko omogoča enostavno inhalacijo čebeljega zraka kjerkoli in kadarkoli.

Ustanovitelj: Jan Eržen

Podjetje/projekt: TEHSPER d.o.o.  - podjetje

Vsebina: Inovativni nosilec iz nosilec iz bioplastike za shranjevanje pripomočkov za tuširanje. Nosilec se montira brez nikakršnega posega in je modularen.

Ustanovitelj: Jasmina Četrtič

Podjetje/projekt: Vinska KLET FERDINAND - podjetje, www.ferdinand.si

Vsebina: Vrhunska butična  in že uveljavljena vinska klet iz Brd. V program so se vključili, ker so investirali v nove prostore in želijo oblikovati nov produkt/izkušnjo vinske degustacije za najzahtevnejše kupce.

Ustanovitelj: Uroš Kavčič

Podjetje/projekt: U&V d.o.o. - podjetje, http://urosinvalentina.si/

Vsebina: Podjetje iz Vipavske doline proizvaja in trži različne dobrote. Gre za marmelade, sokove in sadne namaze na mlečni osnovi. Po uspešnem nastopu na oddaji Štartaj Slovenija nadaljujejo z rastjo prodaje in konsolidacijo podjetja.

Ustanovitelj: Urška Pirjevec

Podjetje/projekt: Marketing in svetovanje Urška Pirjevec s.p. www.ayalie.com

Vsebina: Urška Pirjevec je Pinterest managerka, specializirana za upravljanje Pinterest strani poročnih fotografov. Pinterest postaja čedalje bolj priljubljen med uporabniki, prav poročne vsebine pa so ene izmed najbolj popularnih, saj pari lastno poroko pogosto načrtujejo s pomočjo te platforme. S poglobljenim znanjem o delovanju portala, poročnim fotografom pomaga, da njihove fotografije dosežejo večje število uporabnikov in tako vzpostavijo stik z novimi potencialnimi strankami.

Ustanovitelj: Teja Bajt

Podjetje/projekt: Zavod VseUK – podjetje, www.vseuk.si

Vsebina: Zavod VseUk organizira krožke Mali radovednež. Gre za krožke, v katere je vključenih 150 osnovnošolcev od 2. do 5. razreda iz 15 šol, kjer izvajajo zabavne poskuse in si s tem širijo obzorja. V program so se vključili, ker razvijajo naslednjo stopnjo krožkov, ki je namenjena osnovnošolcem v zadnji triadi. Udeleženci se bodo skozi krožke naučili uporabljati tehnologijo 3D tiskanja - 3D risanja in 3D tiskanja. Torej, vse od idejne zasnove do končnega izdelka ali prototipa. Tako bodo pridobili uporabno znanje za njihovo prihodnost.

Ustanovitelj: Andrej Šimac

Podjetje/projekt: Šimac Literally designed - projekt

Vsebina: Inovativni leseni ležalniki in počivalniki, ki dajejo občutek breztežnosti. Namenjeni so zahtevnim končnim kupcem oziroma hotelom višjega cenovnega razreda.

Ustanovitelj: Matija Bolčina

Podjetje/projekt: Go sk8 academy - projekt, www.facebook.com/gosk8academy/

Vsebina: Matija Bolčina izvaja rolkarske delavnice za otroke od 6. do 13. leta starosti. Skozi delavnice otroci odkrivajo subkulturo rolkarskega sveta, vrednote, ki temeljijo na prevzemanju odgovornosti in preživljanju prostega časa na prostem. Delavnice so predvsem idealne za otroke, ki potrebujejo varstvo med šolskimi počitnicami. Ideja je poslovni model razširiti na krožke po šolah in aktivnosti ponuditi tudi po drugih mestih.

Ustanovitelj: Martin Simčič

Podjetje/projekt: SMARTSTONES - podjetje, https://smartstones.pro/

Vsebina: SMARTSTONES so ročno izdelani kamniti plezalni oprimki. Otroška serija z oprimki KIDS, ki so pritrjeni na plezalno površino, na kateri so natisnjene številke in črke, ima vlogo didaktičnega pripomočka, s pomočjo katerega otroci preko igre razvijajo motoriko. Serijo PRO predstavljajo oprimki za drytooling (ledno plezanje), ki so sestavni del tekem evropskega in svetovnega pokala v lednem plezanju. V serijo PRO spadajo tudi kamnite krogle "Gripstones", ki se uporabljajo za vzgibne vaje s pomočjo katerih ojačamo sklop mišic zgornjega dela telesa.

Ustanovitelj: Valentin Casarsa

Podjetje/projekt: Pix PixHeroes - projekt

Vsebina: Platforma PixHeroes združuje fotografe in naročnike. Fotografske storitve, ki jih naročniki najamejo preko platforme so od 50% do 80% cenejše. Stranke na platformi uredijo odnos tako, da je fotografu omogočeno trženje fotografiji tudi na foto stock portalih in tako lahko pridobi dodaten vir zaslužka.

Ustanovitelj: Simon Šinigoj

Podjetje/projekt: JustFoldMe d.o.o., https://justfoldme.com/

Vsebina: Produkt omogoča spletnim trgovcem z različnimi velikostmi produktov pošiljanje optimalno zapakiranih kartonastih škatel. Gre za predrazrezane kartonaste pole, iz katerih lahko tudi s pomočjo JustFoldMe mobilne aplikacije sestavimo kartonasto embalažo po meri. Podjetje ta inovativen produkt še naprej razvija glede na odzive obstoječih strank in ga bo po prihajajočih nadgradnjah tudi patentiralo.



Nazaj