Poletna šola z eno od najbolj vročih tematik ta hip - Blockchain

17. 09. 2019 - 19. 09. 2019

Fakulteta za komercialne in poslovne vede, Lava 7, Celje

Datum: od 17. do 19. septembra 2019

Blockchain - tehnologija veriženja blokov. Spoznajte se z njo v treh dneh! Ne zamudite odličnih predavateljev, dela v sekcijah o kriptovalutah in ICO ter pametnih pogodbah in tehnologiji. Pričakujte vpogled v kreiranje blockchain poslovnih modelov in v svetovne trende.

Na dogodku bodo izbrani domači in tuji strokovnjaki. Podrobneje boste proučili več primerov in se lotili kreiranja poslovnih modelov.

Poletna šola blockchaina je odlična priložnost za usvajanje znanja prihodnosti!

Na Fakulteti za komercialne in poslovne vede so kot prvi v Sloveniji uvedli predmet Uporaba blockchain tehnologije in kriptovalut z aktualnimi tematikami. Na vabljenih predavanjih pa so se s to tematiko lahko seznanjali tudi študentje FKPV in zunanji udeleženci. Izkušnje nosilke predmeta, Mirjane Ivanuša, in izbranih domačih in tujih predavateljev ter organizacij, nam dajejo priložnost, da pridobivanje teh vročih znanj zdaj ponudimo študentom in ostalim zainteresiranim v zgoščeni obliki.

Preverite program Poletne šole.

Udeležba je brezplačna. Prijavite se čim prej!

Več

Rezervirajte si termin od 17. do 19. septembra 2019,  od torka do četrtka in pridite na intenzivno izobraževanje na FKPV. Izpolnite PRIJAVO in si pravočasno zagotovite mesto.

Dodatne informacije: e-naslov: vesna.domadenik@fkpv.siNazaj