Podjetniški zajtrk z mreženjem - »Predstavitev portala e-Davki«

Podjetniški zajtrk z mreženjem - »Predstavitev portala e-Davki«

04. 04. 2024

sedež SPOT svetovanje Savinjska, OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje

Datum: 4. april 2024, ob 9.00 uri

SPOT svetovanje Savinjska - OOZ Celje vas vabi na brezplačen Podjetniški zajtrk z mreženjem - »Predstavitev portala e-Davki«, ki bo potekal v četrtek, 4. aprila 2024, ob 9.00 uri, v dvorani OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje.

Tematika zajtrka je predstavitev informacijskega sistema Finančne uprave RS (FURS), ki se uporablja za elektronsko poslovanje s finančno upravo.

Portal e-Davki omogoča udobno, preprosto in varno oddajanje davčnih obrazcev ter prejemanje dokumentov, ki jih vroča FURS (eVročanje). Prav tako omogoča še številne druge eStoritve kot so vpogled v uradne evidence in registre FURS, informatizirano izmenjavo podatkov z drugimi udeleženci (G2G) in urejanje pooblastil.

Mobilna aplikacija e-Davki je namenjena fizičnim osebam. Ponuja številne funkcionalnosti poslovanja s FURS. Poleg obrazcev, kontaktov in splošnih informacij, ponuja tudi personalizirani koledarček, preko katerega prejemate obvestila o svojih konkretnih obveznostih in pravicah (npr. obvestilo o izteku roka plačila določenega davka). Prav tako aplikacija omogoča delo v imenu drugih zavezancev. Tako lahko zakoniti zastopnik poslovnega subjekta in pooblaščenec, v imenu zastopanega, vlagata in prejemata dokumente ter pregledujeta podatke.

Izvajalci: predstavniki Finančnega urada Celje

Celoten dogodek bo trajal 2 uri in bo priložnost za izmenjavo mnenj in mreženje.

Udeležba je brezplačna.

Prijave sprejemajo do srede, 3. 4. 2024, do 12.00 ure.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj