Obisk gospodarske cone Žiri in pogovor z županom Francijem Kranjcem

Obisk gospodarske cone Žiri in pogovor z županom Francijem Kranjcem

16. 05. 2024

zbor udeležencev na parkirišču pri podjetju INO d.o.o. Žiri, Industrijska ul. 14, Žiri

Datum: 16. maj 2024, ob 17.00 uri

Razvojna agencija Sora in OOZ Škofja Loka vabita, da v dneh od 13. do 17. maja 2024 obiščete dogodke Tedna obrti in podjetništva na Loškem. V tednu dni se bo zvrstila vrsta dogodkov, od razstave dijakov škofjeloškega šolskega centra, do delavnic, radijske okrogle mize, ogleda gospodarske cone v Žireh in srečanja z županom Občine Žiri in še mnogo drugih.

Vabljeni na ogled gospodarske cone v Žireh, ki bo potekala v četrtek, 16. maja 2024, ob 17.00 uri (zbor udeležencev na parkirišču pri podjetju INO d.o.o. Žiri, Industrijska ul. 14, Žiri).

Program:

1. del: Ogled podjetij v Gospodarski coni Žiri:

  • INO d.o.o. ŽIRI: podjetje je na svetovnem trgu izdelave tekstilnih preslikačev v hibridini tehniki in tiskane elektronike priznano kot inovativni razvijalec in proizvajalec avtomatskih sitotiskarskih linij. Slovenskim podjetjem s področja avtomobilske in elektro industrije nudi odlične stroje in linije za avtomatizacijo proizvodnih procesov. Mlada ekipa strokovnjakov različnih področij je usmerjena v kakovost, inovativnost, nenehno izobraževanje in izboljšave. Z znanjem in izkušnjami partnerjem izboljšujejo produktivnost in kvaliteto izdelkov.
  • MESARSTVO OBLAK d.o.o.: je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo proizvajanja in prodaje svežega mesa in mesnih izdelkov, ki se prenaša iz roda v rod. Trenutno je v podjetju aktivna že 4. generacija, ki ohranja vrednote družinskega podjetništva. Skozi leta dobrega poslovanja in zagotavljanja najbolj kvalitetnih in okusnih mesnin, so svoje delovanje razširili tudi izven meja Slovenije, na trge Hrvaške, Italije, Švice, Nemčije, Švedske in Danske.

2. del: Razgovor s Francijem Kranjcem, županom Občine Žiri o izzivih razvoja gospodarstva v občini (prostorski načrti, infrastrukturni pogoji, razvojni načrt za področje gospodarstva).

3. del: Priložnost za izmenjavo mnenj in izkušenj udeležencev.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijavni obrazci za dogodek se nahajajo na: www.ra-sora.si/prihaja-teden-obrti-in-podjetnistva-na-loskem-2/.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije se obrnite na Razvojno agencijo Sora d.o.o., Tel: (04) 50 60 220) ali OOZ Škofja Loka, Tel: (04) 50 60 205.



Nazaj