Javno povabilo podjetjem na srečanja z agenti v Milanu (Italija)

Javno povabilo podjetjem na srečanja z agenti v Milanu (Italija)

14. 11. 2019 - 15. 11. 2019

Milano, Italija

Datum: 14. in 15. november 2019

Gospodarska zbornica Slovenije, Ministrstvo za zunanje zadeve oziroma diplomatsko konzularna predstavništva v Rimu in Milanu ter Javna agencija SPIRIT Slovenija, tudi letos skupaj organizirajo udeležbo slovenskih podjetij na poslovnem srečanju FORUM AGENTI v Milanu kjer bodo 14. in 15. novembra potekala srečanja z italijanskimi agenti in zastopniki.

Slovenska podjetja obveščamo, da lahko že prijavijo svojo udeležbo na dogodku v okviru skupinskega nastopa in si na ta način zmanjšajo stroške udeležbe. Nastop podjetij namreč sofinancirata  Javna agencija SPIRIT in predvidoma tudi Ministrstvo za zunanje zadeve RS v okviru Gospodarskega urada Republike Slovenije v Milanu.

Cena najema stojnice opremljene z osnovno opremo in udeležbe na poslovnem dogodku z B2B razgovorih bo okoli 1.000,00 € + ddv, k temu pa morajo zainteresirana podjetja prišteti  še stroške prevoza in nočitev v Milanu.  Točna cena udeležbe je odvisna od končnega števila slovenskih udeležencev  ter skupne višine razpoložljivih sredstev.

Za vsa prijavljena podjetja bo organiziran pripravljalno informativni sestanek po končanem roku za prijave.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj