Forum dobre poslovne prakse v podjetju KRKA

Forum dobre poslovne prakse v podjetju KRKA

02. 06. 2023

KRKA, tovarna zdravil, d.d., Novo mesto

Datum: 2. junij 2023, ob 11.00 uri

Sekcija za inovativnost (SINO) pri GZDBK vabi člane na obisk podjetja KRKA, tovarna zdravil, d.d., Novo mesto, ki z bogatimi izkušnjami, inovacijskimi sposobnostmi ter posluhom in odgovornostjo do vseh živih bitij in okolja ustvarjajo upanje in krepijo zaupanje. Prisotnim bo zaupana poslovna zgodba podjetja, s povdarkom na praksi, kako razvijajo, vzdržujejo in izvajajo inovacijsko kulturo v svoji branži oz. v svojem podjetju.

Obiskali boste podjetje z bogato ponudbo visokokakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov (zdravil), s katerimi prispevajo k višji kakovosti življenja in odgovorno soustvarjajo svet.

V slovenskem merilu je to podjetje v samem vrhu po številu zaposlenih. Ravnanje z zaposlenimi (podjetje posluje skoraj 70 let in ima poleg matične družbe v Sloveniji več kot 45 odvisnih družb in predstavništev po celem svetu, tržijo v več kot 70 državah in s svojimi zdravili zdravijo več kot 50 milijonov ljudi) imajo ozaveščeno na visoki ravni zaradi česa so tudi prejemniki priznanja Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2008. Utemeljitev za dodelitev priznanja se je glasila tako: Krkin celovit, dosleden in sistemski pristop k ravnanju s človeškimi viri zaposlenim zagotavlja strokoven in osebnosten razvoj, dobre delovne pogoje in medsebojne odnose, odpira dobre možnosti za napredovanje znotraj podjetja ter v zunanjem družbenem in strokovnem okolju. Cikel ravnanja s človeškimi viri pa je sklenjen tako med šolami, štipendisti kot med delovno aktivnimi in upokojenimi sodelavci.

Program gostovanja v podjetju:

  • 11.00 - prihod in sprejem v podjetje
  • 11.05 - uvodni pozdrav gostitelja s predstavitvijo podjetja in sistema inoviranja v podjetju (RR dejavnost)
  • 12.00 - ogled razvojnih laboratorijev v podjetju
  • 14.00 - kosilo in čas za prosto izmenjavo mnenj
  • 15.00 - odhod iz podjetja

Udeležba je brezplačna.



Nazaj