FINNOvation meetEENg - priložnosti za povezovanje v regiji

FINNOvation meetEENg - priložnosti za povezovanje v regiji

16. 05. 2024

na spletu

Datum: 16. maj 2024, od 10.00 do 11.30 ure

FINNOvation meetEENg je izjemna priložnost za slovenska podjetja, ki se osredotočajo na inovacije v izdelkih, storitvah ali poslovnih modelih. Glavni cilj regijskega dogodka je namreč vzpostavitev novih poslovnih povezav, iskanje partnerjev za skupne raziskave in razvoj, identifikacija potencialnih dobaviteljev ali proizvajalcev, vzpostavljanje partnerstev v dobavni verigi in odkrivanje novih investicijskih možnosti na področju Zahodnega Balkana.

Ta dogodek ni le priložnost za predstavitev inovacij, ampak tudi za iskanje trgovinskih partnerjev, proizvajalcev, podizvajalcev, skupnih raziskovalnih in razvojnih projektov ter novih investicijskih priložnosti.

Spletni dogodek (v angleškem jeziku) bo potekal v četrtek, 16. maja 2024, od 10.00 do 11.30 ure.

Zakaj sodelovati?

Dogodek ponuja platformo za predstavitev inovativnih rešitev in izdelkov pred svetovalci Enterprise Europe Network (EEN) in potencialnimi poslovnimi partnerji. Poleg tega udeleženci prejmejo personalizirano svetovalno podporo in dostop do obsežne mreže potencialnih poslovnih in raziskovalnih partnerjev.

Kako sodelovati?

Povezava za prijavo: Registracija na FINNOvation meetEENg

Svoj interes izrazite preko zgornje povezave do 14. marca 2024.

10 podjetij bo dobilo možnost predstaviti svoj izdelek / storitev.

Struktura dogodka:

  • 3 minute za predstavitev inovativnega izdelka
  • 5 minut za vprašanja in odgovore z EEN svetovalci iz regije in potencialnimi partnerji

Dogodek organizirajo regijski svetovalci FINNO.

Platforma FINNO je bila ustanovljena s strani organizacij mreže Enterprise Europe Network (EEN), ki je največja podporna mreža za mala in srednje velika podjetja. Več kot 70 svetovalcev EEN iz regije z 15-letnimi izkušnjami pomaga podjetjem pri inovacijah in rasti na mednarodni ravni. Pomagali so že 4,2 milijona malim podjetjem s kombinacijo učnih priložnosti, prilagojenega svetovanja in podpore pri iskanju najboljših partnerstev.



Nazaj