festINNO = festival of INNOVATION

festINNO = festival of INNOVATION

26. 05. 2020

na spletu

Datum: 26. maj 2020, od 9.00 do 14.30 ure 

Letni dogodek v okviru projekta NUVOLAK2 je namenjen predstavitvi, povezovanju in snovanju širših podjetniških aktivnosti. Predstavlja stičišče povezovanja akademske sfere, gospodarstva, zainteresirane javnosti ter načrtovalcev politik podpore podjetništva.

Bogat program med drugim vsebuje:

  • Delavnica - Blagovne znamke: dobro uvajanje in upravljanje kot konkurenčna prednost (10:15 - 11:45): Blagovna znamka je lahko ključnega pomena za uspešnost vsakega podjetja in tako rekoč srce in duša uspešnega podjetja. Na delavnici bodo udeležencem predstavili, kaj je blagovna znamka in na kaj vse morajo biti pozorni, ko gradijo podjetje oz. blagovno znamko. Izvedeli boste, kako načrtovati in uvajati sodobne marketinške aktivnosti, sploh pri start-upih in novoustanovljenih podjetjih oziroma produktih. Seminar bo vodil mag. Dejan Šraml, direktor Območne obrtno-podjetniške zbornice Logatec.

  • Okrogla miza - Pomen podpornih podjetniških organizacij v kriznih situacijah (12:00 - 13:30): Na okrogli mizi bodo govorili o podjetništvu v času epidemije koronavirusa, ki je povzročila nepričakovano krizo v gospodarstvu, hkrati pa ponuja edinstveno priložnost, da se izkaže pomen podpornih podjetniških organizacij v takih situacijah. Z gosti prof. Guidom Bortoluzzijem (Univerza v Trstu), Simono Aceto (CNA Veneto in Ecipa Nordest), Robertom Rakarjem (Primorska gospodarska zbornica) in Andrejem Šikom (Slovensko deželno gospodarsko druženje v Trstu) se bo pogovarjala Anja Žagar, SPOT svetovalka z Območne obrtno-podjetniške zbornice Logatec.

Več 

Udeležba je brezplačna!

Prijava in dodatne informacije: Dodatne informacije o programu in možnosti najdete na spletni strani: www.inno.si/festinno/.

Dogodek bo izveden v okviru projekta NUVOLAK2, ki je sofinanciran iz programa Interreg Italija-Slovenija 2014-2020 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj