Brezplačno davčno in računovodsko svetovanje s Tadejo Bučar

28. 02. 2020

Ob Grosupeljščici 1b, Grosuplje

Datum: 28. februar 2020, med 8. in 15. uro

Podjetniki in podjetnice, potencialni podjetniki in obstoječi podjetniki:

  • razmišljate o samostojni poslovni poti, o odprtju podjetja, mogoče družbe z omejeno odgovornostjo, o registraciji samostojnega podjetnika, mogoče o popoldancu?
  • vas zanima sistem normirancev?
  • niste popolnoma prepričani ali pravilno obračunavate davek na dodano vrednost v povezavi s transakcijami doma in v tujini oz. s tujimi kupci in dobavitelji?
  • imate vprašanja povezana s prenosom podjetja na naslednike?
  • se želite prepričati, da pravilno obračunavate boniteto zaposlenim?
  • želite pravilno poknjižiti transakcije v poslovne knjige?

V kolikor imate tovrstna davčna in računovodska vprašanja, vabljeni na individualni posvet s Tadejo Bučar, specialistko za davke in računovodstvo, zaposleno v svetovalnem centru OZS ter svetovalko za podjetništvo, SPOT* Svetovanje Osrednjeslovenske regije.

Izvajalec-predavatelj: Tadeja Bučar je revizorka Slovenskega inštituta za revizijo z več kot 25 letnimi delovnimi izkušnjami s področja računovodstva in davčnega svetovanja, pri čemer je glavnino delovnih izkušenj pridobila v revizijski hiši KPMG Slovenija d.o.o.

Pogovor s svetovalko bo trajal do največ 45 min in vas v ničemer ne obvezuje.

Več

Prijava: Prijavite se na e-naslov: ooz.grosuplje@ozs.si ali pokličite na (01) 786 51 30 (Janez Bajt, sekretar OOZ Grosuplje). Število mest je omejeno, zato pohitite z rezervacijo termina.Nazaj