Brezplačni spletni dogodek - »Veščine vitkega podjetništva«

Brezplačni spletni dogodek - »Veščine vitkega podjetništva«

25. 11. 2020 - 02. 12. 2020

online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Datum:

  • 25. november 2020, ob 12.45 uri
  • 26. november 2020, ob 12.00 uri
  • 27. november 2020, ob 12.00 uri
  • 2. december 2020, ob 10.45 uri

Vitko podjetništvo je sodobni stil podjetništa, ki v Svetu doživlja pravi razcvet šele nekaj zadnjih let. Vitko podjetništvo je v bistvu miselnost, ki zagovarja mantro »iz poslovnega procesa odstrani nepotrebno«. Podjetniki jo morajo vsakodnevno zasledovati pri gradnji posla (podjetja).

Tekom predavanja vam bodo predstavili miselnost vitkega podjetništva preko enostavnih primerov iz prakse. Posamezni deli predavanja se za kratek čas spremenijo tudi v delavnico (individualno / skupinsko delo), kjer slišano udeleženci lahko hitro preizkusijo tudi v realnosti (izdelovanje praktičnih primerov, miselne igre...). Osrčje vitkega podjetništva je vitki okvir - kaj to je, kako se uporablja, zakaj je namenjen spoznamo tekom predavanja (zelo je enostaven) in ga uporabljajo velikani kot so: Google, Amazon, Outfit7, itd. - aplikativen pa je tudi na začetniške poslovne ideje, ni nujno, da gre že za obstoječe podjetje.

Cilj po končanem predavanju je, da udeleženci razumejo miselnost in prednosti vitkega podjetništva ter znajo uporabljati vitki okvir za gradnjo svoje karierne poti - bodisi kot podjetniki ali kot zaposleni.

Predavatelj: David Arnež, mag. posl. ved je mlad podjetnik, magistiral na Ekonomski fakulteti s področja Internacionalizacije IT podjetij. Je ustanovitelj in solastnik IT podjetja Fooraj d.o.o., trenutno zaposlen v Inkubatorju GEA College. Tekom karierne poti je sodeloval z Ekonomsko Fakulteto UL pri izvedbi predmeta Podjetništvo 1, Tehnološkimi parki (TPLJ, TPT), Inkubatorji, Skladi tveganega kapitala (ABC Accelerator), gospodarstvom (Ekipa2 d.o.o. - podružnica Outfit7 ltd., NLB, Generali, Kibuba, AMZS...) in državnimi inštitucijami (Ministrstvo za infrastrukturo, Agencijo za varnost prometa RS).

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

Dogodek bo vodil David Arnež, e-naslov: david.arnez@gea-college.si.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: inkubator@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj