Brezplačni spletni dogodek - »Prodaja, ki vam bo pomagala na vaši start-up poti«

Brezplačni spletni dogodek - »Prodaja, ki vam bo pomagala na vaši start-up poti«

27. 10. 2020

online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Datum: 27. oktober 2020, od 16. do 19. ure

Na predavanju se boste naučili trikov, ki prepričajo potencialno stranko v to, da postane stranka. Dobili boste odgovore na vprašanja “stranka ima 10 izgovorov, zakaj noče kupiti”, “direktor je na dopustu trenutno…”, “nismo čisto prepričani…” itd. Veliko startupov misli, da zna prodajati! Spoznali boste tehnike in procese prodaje, torej kako od začetnega “klica na slepo” priti do zaključene prodaje.

Predavatelj: Marko Bucić je zaključil študij Ekonomije na Univerzi v Ljubljani in ima 17 let praktičnih izkušenj. Deloval je v različnih podjetjih (zavarovalništvo, računalništvo, IT storitve, daily deal platforme, spletno oglasništvo) in nabiral izkušnje na Slovenskem in CEE trgu. Je strokovnjak na področju B2B prodaje in komunikacije ter je pred samostojno potjo 8 let opravljal funkcijo vodje/direktorja prodaje. Ima poglobljene izkušnje na področjih: organizacija dela, motiviranje in vodenje ekip, optimizacija poslovnih procesov, sistemi nagrajevanja, lansiranje novih produktov in pogajanja z največjimi partnerji (B2B). Od aprila 2016 je na samostojni poti, na kateri se ukvarja s prodajnim svetovanjem, optimizacijo prodajnih oddelkov in različnimi izobraževalnimi treningi. Je tudi avtor Sales Police prodajnega vloga, s katerim želi, skozi drugačen komunikacijski kanal, redefinirati prodajo in posel.

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

Dogodek bo vodil David Arnež.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: David.Arnez@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj