Brezplačni spletni dogodek - »Lastna cena, oblikovanje cenovne politike«

Brezplačni spletni dogodek - »Lastna cena, oblikovanje cenovne politike«

26. 10. 2020

online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Datum: 26. oktober 2020, od 16. do 19. ure

Na delavnici se boste dotaknili področja poslovnega modela - canvasa in iz njega izpeljali osnovo za določitev ključnih stroškov ter določili kanale prodaje, ki so osnova za prihodkovno stran. Da lahko določimo, kako bomo prodajali, pa moramo poznati svojo lastno ceno produkta (tu je pomembno poznati razliko med fiksnimi in variabilnimi stroški). Da podjetje lahko dobro upravljamo, moramo poznati ključne kazalnike uspešnosti, ki nam povedo, kje smo, kam želimo iti, ali smo na pravi poti in ali moramo v podjetju kaj spremeniti.

Predavatelj: Nina Dremelj že več kot 15 let deluje v poslovnem in na investicijskem področju, kjer je poklicno opravljala tudi vlogo podpredsednice Poslovnih angelov Slovenije, je solastnika privatnega investicijskega sklada in vodi podjetje Alita Capital, ki se usmerja v poslovni razvoj in investiranje start-up podjetij. To resnično pomeni, da smo resnični vlagatelji v tvegani kapital - vlagamo razmeroma majhne zneske in veliko svojega časa in znanja v izjemno zgodnje ustanovitelje oz. ustanoviteljske ekipe s trajno voljo, da oživijo zanimive in inovativne projekte. Usmerjeno delujemo pri sodelovanju s inovativnimi, naprednimi in proaktivnimi ekipami, ki so del startup podjetništva.

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

Dogodek bo vodil David Arnež.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: David.Arnez@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj