Brezplačni spletni dogodek - »Juicy Marbles: Between Y Combinator and Cow to Human Ratio«

Brezplačni spletni dogodek - »Juicy Marbles: Between Y Combinator and Cow to Human Ratio«

24. 02. 2021

na spletu preko aplikacije ZOOM

Datum: 24. februar 2021, ob 16.30 uri

Spoznajte Juicy Marbles - slovenski food-tech startup, ki ga je sloviti Y Combinator izbral v zimski letnik 2021.

Lačni, mogoče?

Na novem Silicon Gardens dogodku boste imeli priložnost izvedeli, kako ambiciozna ekipa podjetnikov in živilskih tehnologov načrtuje z inovativnim proizvodom spodbuditi smotrnejše odločitve pri ljubiteljih mesa.

V naslednjih 30 letih bo namreč svetovna populacija zrasla še za dodatne 3 milijarde in trenutni kmetijski sistem nikakor ne bo več kos izzivu, kako ustrezno nahraniti tako veliko število ljudi.

Ekipa zbrana okrog blagovne znamke Juicy Marbles ponuja odgovor v obliki unikatnega proizvodnega procesa. Gre za tiskanju podoben postopek za izdelavo rastlinskih zrezkov, ki se ponašajo s hiper-realistično teksturo in mesu skladno aromo.

Pridružite se nam ob pogovoru s Tilnom Travnikom in co-founderji, ki nam bodo približali zanimivo zgodbo o nastanku njihovega nadomestka za steake živalskega izvora in razkrili ozadje nedavne uspešne prijave za zimski letnik svetovno znanega pospeševalnika Y Combinator, ki je projekt tudi finančno podprl.

Svoje izkušnje in pogled na prihodnost Juicy Marbles bo podal tudi Jugoslav Petković, CEO podjetja Flaviar, Silicon Gardens Fund investitor in Y Combinator alumni.

Dogodek bo v sredo, 24. februarja 2021, s pričetkom ob 16.30 uri.

Pogovor bo potekal v angleškem jeziku.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj