Brezplačni dogodek - »Zakaj je digitalna transformacija podjetja več kot le postavitev spletne strani?«

Brezplačni dogodek - »Zakaj je digitalna transformacija podjetja več kot le postavitev spletne strani?«

30. 01. 2020

MPIK 1 Slovenj Gradec (predavalnica P1, 3. nadstropje), Ozare 19, Slovenj Gradec

Datum: 30. januar 2020, od 10.00 do 12.30 ure

Izvajalec: Podjetje Ascaldera d.o.o.

Svetovalna točka SPOT svetovanje Koroška v sodelovanju s podjetjem Ascaldera d.o.o. vabi na brezplačno delavnico, kjer boste lahko od strokovnjakov izvedeli kaj digitalna transformacija dejansko pomeni in kaj ne.

Na delavnici bodo obravnavali teme in dejanske potrebe po digitalni transformaciji pri mikro in malih podjetjih. Prav tako bodo predstavili možnost prijave na razpis, ki sofinancira aktivnosti povezane z digitalno transformacijo.

Trenutna najbolj aktualen razpis na področju digitalne transformacije, ki spodbuja rast in razvoj podjetij na osnovi vlaganj v uporabo digitalnega poslovanja v svojih procesih, so Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D 2019-2023), ki jih razpisuje Slovenski podjetniški sklad. Prvi rok za prijavo na razpis v letu 2020 je 1. 4. 2020, ki bo, glede na izkušnjo iz lanskega leta verjetno tudi edini, saj je zanimanje za sredstva ogromno. Intenzivnost sofinanciranja je 60%, tako da lahko podjetje pridobi od 30.000 do 100.000 EUR sredstev.

Za vse udeležence delavnice poslovne točke SPOT svetovanje Koroška: »Zakaj je digitalna transformacija podjetja več kot le postavitev spletne strani?«, so strokovnjaki iz podjetja Ascaldera d.o.o. pripravili anketo, na podlagi katere boste deležni dvourne BREZPLAČNE individualne analize vašega podjetja z namenom, da se ugotovi stopnja informacijske pripravljenosti za implementacijo digitalizacije procesov.

Program dogodka: 

10:00 - 12:30

  • kaj digitalna transformacija dejansko pomeni in kaj ne
  • dejanska potreba po digitalni transformaciji pri mikro in malih podjetjih
  • možnost prijave na razpis, ki sofinancira aktivnosti povezane z digitalno transformacijo.

Več

Dogodek je namenjen delujočim MSP podjetjem.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Obvezna je predhodna prijava do torka, 28. januarja 2020 na e-naslov: info@podjetniskicenter-sg.si (ime in priimek udeleženca, ime podjetja, telefon).

Dodatne informacije: Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o., Ozare 19, Slovenj Gradec, e-naslov: info@podjetniskicenter-sg.si.



Nazaj