Brezplačni dogodek - »Učinkoviti z uporabo preglednic - Excel«

Brezplačni dogodek - »Učinkoviti z uporabo preglednic - Excel«

03. 03. 2020

Livade 7, Izola

Datum: 3. marec 2020, od 16.15 do 18.30 ure

Z izobraževanjem vam želijo omogočiti, da si pridobite ali posodobite spretnosti za hitrejše in bolj učinkovito delo pri pisarniškemu poslovanju, na finančnem področju ter pri odločanju v poslovnem in osebnem življenju, samostojno uporabljate najbolj uporabne funkcije, bližnjice in trike, ki vam bodo prihranili veliko časa.

Postopno in na enostaven način boste na praktičnih primerih spoznavali zmogljivosti Excela in njegovo uporabnost pri delu in vsakdanjem življenju. Naučili se boste samostojne izdelave, oblikovanja in izpisovanja preglednic. Spoznali boste najbolj uporabne oblikovne funkcije ter osvojili uporabo osnovnih matematičnih funkcij. Spoznali boste tudi statistične, logične in vpogledne funkcije, funkcije za delo z besedilom ter funkcije za datum in čas. Naučili se boste razvrščanja, filtriranja, pogojnega oblikovanja podatkov ter preverjanja njihove veljavnosti.

Naučili se boste izdelave in oblikovanja grafikonov. Spoznali boste enodimenzionalne in dvodimenzionalne vrtilne tabele ter se naučili filtriranja in razvrščanja podatkov v vrtilnih tabelah.  Naučili se boste izdelave vrtilnega grafikona.

Več

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijavite se lahko preko spletne prijavnice najpozneje do 21. 2. 2020.  

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite na Ljudski univerzi Koper, Kontaktna oseba: Andreja Jakomin, e-naslov: andreja.jakomin@lu-koper.si.



Nazaj