Brezplačni dogodek - »S 3D modeliranjem in 3D tiskanjem od ideje do končnega izdelka«

Brezplačni dogodek - »S 3D modeliranjem in 3D tiskanjem od ideje do končnega izdelka«

24. 03. 2020 - 01. 04. 2020

MPIK1 Slovenj Gradec oz. FTPO, Ozare 19, Slovenj Gradec

Datum: 24. marec, 31. marec, 7. april, 14. april  2020, od 16.15 do 19.30 ure

3D tiskanje oz. pravilneje t.i. dodajalne tehnologije lahko štejemo med tehnologije, ki bodo v ospredju četrte industrijske revolucije. Prototipiranje in proizvodnja s pomočjo 3D tiskanja je namreč hiter, relativno enostaven, predvsem pa stroškovno učinkovit način za spreminjanje idej v izdelke. 

Tehnologija je zanimiva tako za potencialne podjetnike kot podjetja, poleg tega pa vse bolj prehaja na področje domače uporabe. K temu je pripomoglo tudi dejstvo, da so se poleg prvotnih materialov, primernih za 3D tiskanje (plastika), v zadnjih letih pojavili mnogi novi, kot so npr. zlato, srebro, titan, les in keramika.

Dogodek je namenjen:

  • potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom, ki razvijajo svoje produkte, ter jih želijo predstaviti v obliki realnega prototipa,
  • obstoječim podjetjem, ki razvijajo nove produkte, in iščejo enostavnejše ter bolj ekonomične načine njihove predstavitve oz. izdelave,
  • vsem, ki ste radovedni po naravi, in želite pridobiti nove veščine in znanja, ki vam bodo zelo koristile tako ob morebitnem vstopu v podjetništvo kot pri iskanju zaposlitvenih priložnosti.

Udeležba je brezplačna.

Število prijav je omejeno. Z oddano prijavo se prijavljate na vse 4 delavnice. Obvezna predhodna do 19. 3. 2020.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj