Brezplačni dogodek - »Degustacija in predstavitev uspešne zgodbe »BeLife kombuča«

Brezplačni dogodek - »Degustacija in predstavitev uspešne zgodbe »BeLife kombuča«

19. 11. 2019

SPOT Svetovanje Gorenjska, Župančičeva ulica 22, Kranj

Datum: 19. november 2019, od 17.45 do 18.30 ure

Pisalo se je leto 2016, ko sta brata Zlatan in Mirza Ljubijankić spoznala kombuča napitek. Kombuča jima je, tako kot številnim drugim po svetu, spremenila pogled na pitje gaziranih pijač.

Oba sta že od nekdaj želela ustanoviti svoje lastno podjetje. Zlatan uživa v prodaji in razvijanju podjetja, medtem ko je Mirza bolj tehnološki tip in je zato njegova energija usmerjena v proizvodnjo kombuče. Skupaj sta popolna ekipa in najboljša prijatelja. Vedno sta verjela v svoje sanje in cilje. Njun cilj je bil predvsem ustvariti nekaj, s čimer bi lahko ljudem pomagala do boljšega načina življenja, nekaj iskreno dobrega, modernega, medtem ko bi predvsem uživala v tem, kar počneta.

Kaj je BeLife kombuča?

BeLife kombuča je 100-odstotno naravni napitek, proizveden v visokokakovostni domači proizvodnji pod nadzorovanimi pogoji in visokimi higienskimi standardi. Zaradi fermentacije, ki je prisotna pri proizvodnji, je napitek poln življenja, vitaminoma B in C, aminokislinami in živimi encimi, kar daje energijo in pozitivno deluje na človeško telo.

Na dogodku vam bo Mirza Ljubijankić predstavil naravni napitek BeLife komubča in vam zaupal kakšni so bili izzivi in uspehi na njegovi podjetniški poti. 

Udeležba je brezplačna.

Več o dogodku

Prijava: Vse zainteresirane vabijo, da svojo udeležbo na delavnici potrdijo do ponedeljka, 18. novembra 2019 na e-naslov: info@kovacnica.si.

Dodatne informacije: SPOT svetovanje Gorenjska, BSC, d.o.o., Kranj, GSM: 031 338 270, e-naslov: info@kovacnica.si.



Nazaj