Brezplačni dogodek - »ABC Accelerator - dan odprtih vrat«

Brezplačni dogodek - »ABC Accelerator - dan odprtih vrat«

18. 02. 2020

ABC Accelerator, Ljubljana

Datum: 18. februar 2020, od 14.00 do 15.30 ure

Postani del ABC Acceleratorja! Na dnevu odprtih vrat bodo predstavili njihovo delo in podporo, ki vam jo lahko nudijo. Dogodek pa boste pomagali oblikovati tudi vi - vabijo vas, da jim predstavite svojo idejo. Pripravite 4-minutno prezentacijo, na osnovi katere bo komisija izbrala kandidate, ki se bodo pridružili njihovim programom.

ABC Accelerator inovatorjem nudi podporno okolje za razvoj idej, pridobivanje znanj v obliki izobraževalnih dogodkov in mentorstev, coworking prostore ter druge možnosti sodelovanja.

Sodelovanje in pridobivanje znanj je prilagojeno posameznim fazam razvoja, zato medse sprejemajo tako popolne začetnike kot uveljavljena scaleup podjetj.

Delavnica je namenjena vsem, ki imate dobro idejo, a še ne veste, kako jo udejanjiti, vsem, ki ustanavljate svoj startup ali pa že na svoji poslovni poti in bi želeli svoje podjetje okrepiti z njihovo pomočjo.

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno!

Dodatne informacije in prijave

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. (www.eu-skladi.si)



Nazaj