Brezplačna spletna okrogla miza - »How to be more data-driven«

Brezplačna spletna okrogla miza - »How to be more data-driven«

24. 11. 2020

na spletu preko orodja WebinarJam

Datum: 24. november 2020, od 15. do 16. ure

Obstaja na tisoče podatkov, s katerimi lahko ocenite moč vaše poslovne strategije. Preverite, ali se fokusirate na prave! Z odločitvami, ki temeljijo na preverjenih, analiziranih podatkih in vpogledih, se aktivno usmerjate proti svojim ključnim poslovnim ciljem. Tako boste lahko svoje podjetje vodili v pravo smer in dosegli več prometa na spletu.

Vse o tem, kako izgleda proces sprejemanja odločitev na podlagi digitalnih podatkov, boste izvedeli od priznanih mednarodnih strokovnjakov: Jeff Sauer, Yehoshua Coren in Andraž Štalec. Okroglo mizo bo vodila Ksenija Škrlj, Red Orbit.

Pridružite se na spletni okrogli mizi.

Na dogodku boste izvedeli:

  • Kako sprejemati bolj premišljene poslovne odločitve?
  • Kako si lahko pri sprejemanju odločitev pomagate s podatki?
  • Kako natančno analizirati in izmeriti svoje podatke?
  • Kako lahko ocenite situacijo na trgu izdelkov?
  • Katera ključna poročila morate poznati, da boste prišli do hitrih zmag za svoje podjetje?

Dogodek je namenjen vsem, ki želite sprejemati boljše poslovne odločitve! Ne glede na to, ali ste lastnik majhnega podjetja ali velike korporacije, morate vedeti, kako ravnati z digitalnimi podatki, saj vas lahko ti vodijo do odgovorov na vprašanja, ki ste jih iskali.

Predavatelj: Yehoshua Coren, Analytics Ninja LLC:

Yehoshua je ustanovitelj podjetja Analytics Ninja LLC. Je priznan strokovnjak za digitalno analitiko, ki je podjetij pomagal, da kar najbolje izkoristijo Google Analytics. Je mojster analize in se posveča poglabljanju v podatke GA, da bi pridobil željene vpoglede. Pri svojem delu združuje edinstveno mešanico napredne tehnične pronicljivosti, poglobljenega razumevanja poslovnih zahtev, sposobnosti vodenja projektov in zelo prijazne osebnosti. Yehoshua je zelo iskan govornik in je nastopal na konferencah o digitalni analitiki in spletnem marketingu po Evropi, Severni Ameriki in na Bližnjem vzhodu, vključno s Superweek, Digital Elite Camp, Emerce, SMX, CXL Live in inOrbit.

Jeff Sauer, Jeffalytics:

Ustanovitelj podjetja Jeffalytics, lastnik agencije, trener, predavatelj in digitalni nomad, ki močno verjame v moč marketinga na podlagi podatkov. Je prepoznan ter večkrat imenovan kot eden izmed 25 najbolj vplivnih strokovnjakov za PPC. Njegovo delo je bilo predstavljeno v številnih industrijskih publikacijah. Jeff je predan predavatelj in inštruktor Google Analytics, PPC, ki usposablja in uči samostojne podjetnike, kako ustvariti donosna podjetja. Je izredni profesor na Univerzi v St. Thomasu.

Andraž Štalec, Red Orbit:

je direktor in soustanovitelj Red Orbita, vodilne digitalne agencije v regiji. Prepoznan je kot eden najboljših strategov in strokovnjakov za digitalni marketing v Evropi. Njegova strast je sledenja trendom in implementacija novosti v prakso, kar odlično združuje z vrhunskim znanjem in izkušnjami celotnega spleta digitalnega marketinga. Je certificiran Google trener, ocenjevalec v komisiji za nagrade European search awards in avtor mnogih strokovnih člankov. Andraž je tudi priznan govornik na različnih mednarodnih strokovnih dogodkih širom po svetu, kot so SearchLeeds, SMX London, inOrbit, Superweek, SMXL Milan, OMCap Berlin, SEMDays, SEOZone, Webmarketing Festival, UK ecommercial conference in drugih.

Ksenija Škrlj, Red Orbit:

Ksenija Škrlj je svetovalka vodstva in vodja produktnega razvoja na Red Orbitu. Odgovorna je za razvoj novih produktov in poslovnih modelov. Je priznana strokovnjakinja na področju strateškega marketinga, digitalne transformacije in uvajanja novih poslovnih modelov in produktov. Svoje večletne izkušnje iz mednarodnih voda uspešno povezuje s tehnično izobrazbo in razumevanjem poslovnih zahtev podjetja.

Okrogla miza bo potekala v angleškem jeziku.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj