Brezplačna delavnica - »Učinkovite tehnike pogajanj«

Brezplačna delavnica - »Učinkovite tehnike pogajanj«

11. 12. 2019

Ljubljanski univerzitetni inkubator

Datum: 11. december, od 13.00 do 15.30 ure

Tehnike pogajanj so odlični pripomoček podjetnikom za izboljšanje možnosti sklenitve ugodnejših poslovnih dogovorov. Vendar je potrebno vedeti, kdaj se jih poslužujemo, katere ob katerih priložnostih in kdaj je bolje, da jih sploh ne uporabimo. Obvladati predvsem slednje je mojstrovina, ki terja čas in prakso.

Na delavnici se boste naučili osnov skozi primere iz prakse ter prikaze skozi igro. Ponazorili bodo nekaj scenarijev, cilj pa je, da udeleženci odidejo domov z odgovori na svoja vprašanja, ki se jim porajajo tekom vsakodnevnega poslovanja.

Urnik predavanja:

1. Sklop

  • Začnimo z Zakaj: Check-In
  • Uvodna retrospektiva in vaja z udeleženci
  • Pogled na tehnike pogajanj skozi podjetniško perspektivo - vaja s papirjem

2. Sklop

  • Kdaj uporabiti tehnike pogajanj in kdaj ne.
  • Pogajanja v prodajnem postopku - razrez scenarijev.
  • Vrste tehnik pogajanj - kdaj uporabiti katero.

3. Sklop

  • Igra vlog
  • Samoanaliza udeležencev - kaj od slišanega se lahko prične nemudoma uporabljati in zakaj.

Predavateljica Daniela Bervar Kotolenko, MBA, je serijska podjetnica, zaljubljena v prodajo in poslovni razvoj. Je partnerica v svetovalnem podjetju CorpoHub d.o.o., ustanoviteljica poslovnega združenja BIC, Business Intelligence Center, ustanoviteljica Centra za Poslovno Svetovanje, ustanoviteljica in nekdanja solastnica podjetja Media lab d.o.o., ki upravlja s portali 1nadan.si, Kuponko.si in ostalimi, nekdanja country managerka mednarodne poslovne šole Cotrugli Business School.

Delavnica je namenjena vsem odločevalcem in prodajnikom, kot tudi vsem, ki pri svojem delu potrebujejo izpiliti veščino pogajanj.

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. (www.eu-skladi.si)



Nazaj