Brezplačna delavnica - »Google Analytics (4) - odličen temelj za uspešno sprejemanje poslovnih odločitev« - z Matejem Kalanom

Brezplačna delavnica - »Google Analytics (4) - odličen temelj za uspešno sprejemanje poslovnih odločitev« - z Matejem Kalanom

29. 11. 2022

SPOT Svetovanje Gorenjska, Poštna ulica 4, Kranj

Datum: 29. november 2022, ob 17.00 uri

Implementiraj analitiko v poslovanje in začni svoje odločitve sprejemati na podlagi podatkov, namesto mnenj!

Cilj spletne analitike ni zgolj zbiranje podatkov, temveč omogočanje poglobljenega vpogleda v pravilnost poslovnih potez, kar vam bo v veliko pomoč pri sprejemanju nadaljnjih odločitev in izboljšanju uspešnosti. Marketing ni bil nikoli preprost, z eksplozijo digitalnega marketinga pa je postal še bolj zapleten. Ogromen nabor različnih spletnih strani, aplikacij, možnosti oglaševanja, družbenih medijev in drugih trženjskih kanalov nam preprosto ne pomaga pri razumevanju potrošnikov.

Na delavnici se boste najprej lotili osnov - za začetek: zakaj sploh uporabljati Google analitiko?

Google je za naslednje leto napovedal prehod na novo verzijo, Google Analytics 4. Pogledali si boste razlike med Google Universal Analytics in GA4, kreiranje računa in predstavitev Tag managerja ter Googlove Search Console. Ključen bo pregled funkcionalnosti v novem GA4 - kaj ostaja in kaj bo novega?

Za čim večji izkoristek bodo udeleženci prej omenjeno teoretično znanje poglobili še s primeri iz prakse, ki bodo abstraktne pojme naredili nekoliko oprijemljivejše.

O izvajalcu: Predavanje bo izvedel Matej Kalan, nekdanji državni sekretar za digitalno preobrazbo, certificiran Google trener ter navdušenec za digitalno strategijo in analitiko.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.



Nazaj