Brezplačna delavnica GoMED - »Izvoz po korakih«

Brezplačna delavnica GoMED - »Izvoz po korakih«

22. 10. 2021

Gospodarska zbornica Slovenije (Dvorana C), Dimičeva 13, Ljubljana

Datum: 22. oktober 2021, s pričetkom ob 9.00 uri

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta GoMED (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija - Avstrija) organizira brezplačno delavnico z naslovom: »Izvoz po korakih«, ki bo potekala v petek, 22. oktobra 2021, s pričetkom ob 9.00 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Dvorana C), Dimičeva 13, Ljubljana.

GoMED projektna ekipa vas vljudno vabi na delavnico pod vodstvom Dragana Simeunovića, ustanovitelja, glavnega družbenika in direktorja svetovalne družbe Premicon d.o.o., z večletnimi izkušnjami s področja mednarodnega poslovanja.

Poslovanje s tujimi trgi prinaša različne izzive, katerih morebitne negativne posledice podjetje lahko omili, če se na vstop na tuji trg dobro pripravi. Del priprave je tudi strukturiran načrt procesa vstopa na tuji trg, ki vključuje več nujnih elementov priprave, kot npr. SWOT analiza, finančni načrt, vključenost zaposlenih, ipd.

Udeleženci delavnice boste pridobili potrebne veščine, znanja in orodja za učinkovito pripravo izvoznega načrta. Predavatelj vas bo preko teoretične podlage vodil do preizkušanja in uporabe pridobljenega znanja, po izteku delavnice pa bo še priložnost za individualni razgovor z njim, v okviru razpoložljivega časa. 

Program*:

09.00

Registracija

09.05

Uvodni nagovor:

Vanja Bele, GZS

09.10

Delavnica:

Dragan Simeunović, Premicon:

1. Namen in cilji vašega izvoza;

2. Opredelitev glavnih korakov in vsebin izvoznega načrta;

3. Izdelava osnutka vašega izvoznega načrta;

13.00

Zaključek in individualna svetovanja po predhodnem dogovoru**

* Pridržujejo si pravico do spremembe programa ** S predavateljem bo možen dogovor za individualno obravnavo takoj po delavnici oz. poljuben termin po dogovoru ter v okviru razpoložljivih ur. Več o tem boste izvedeli na sami delavnici.

Pogoji za udeležbo:

  • Sedež podjetja mora biti znotraj programskega območja projekta GoMED. Preverite tukaj.
  • Izpolnjevati morate pogoj PCT.

Delavnica je brezplačna.

Prijavite se lahko najkasneje v sredo, 20. oktobra 2021. Število mest je omejeno!

Dodatne informacije in prijave



Nazaj